Sonteklif.com ve Ucuzoyuncun Güvenilir Mi?

• Konuyu başlatan Vasc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 23.271
Plati denilen yer milletin hesaplarının çalınıp satıldığı yerdir. Direk hırsızlıktır. Gelip sizin steam hesabınızı çalsalar artık bizim deseler hoşunuza gider mi?

Dostum BF 1-3-4 paketinden aldım 2 ay oldu. İlk aldığımda yanlış verilmişti ucuzoyuncun adlı satıcının instagram hesabından yazdım. Hemen yeni hesap verildi. Güvenilir bir sitedir iyi günler hala oynuyorum.

Sitedeki oyunlar ikinci el galiba.
Eki Görüntüle 378469
Evet Hocam 2. El Hesap Satıyoruz
Eki Görüntüle 378472
Profili çok parlak değil %70 olumlu ancak alacağın oyun için yapılan yorumlara bakman lazım.
Merhabalar
Hocam orada bulunan puanlama son 10 yoruma göre yapılıyor.
Bize yapılan yaklaşık 657 yorum var
hepsini kontrol etmek isterseniz
buradan bakabilirsiniz, Elimizden geldiğince iyi hizmet vermeye çalışıyoruz ama illa mutlu edemediğimiz müşterilerimiz de mevcut.
@Vasc Size bir sorum olacak hocam. Sizce ikinci el oyunu almanızın sebebi yapımcıya destek mi yoksa korsanın virüslü dünyasından kaçmak mı? Burdan alınca yapımcıya destek olmadığını düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?
Hocam merhabalar,
Tüm ürünlerimizi hesap şeklinde satılmaktadır. Tüm hesaplarımızın da arkasındayız, şuan itibari ile sonteklif sitesinden 6000'den fazla satış yaptık toplam 9000 yakın satışımız var
ve 2 yıldır hizmet vermekteyiz.
Tüm ürünlere garanti veriyoruz.
O siteler güven olmaz plati sitesinden 1 dolara aldıkları hesapları akıllarınca kar amaçlı satıyor e-mail değiştimide üstünde durmuyorlar.
Hocam Merhabalar
Siteye güven olmaz yerine hesaplara güven olmaz derseniz daha doğru olur.
Biz plati gibi siteleri de biliyoruz ama gerçekten plati'den falan satın almıyoruz,
Hesaplarımız patlayabilir doğrudur ama tüm hesaplarımızın arkasındayız ve ömür boyu garantimiz mevcut.
neden plati'den almayım dersiniz
plati'den aldığınız hesaplar rastgele yazılmış hesaplardır 5-6 tane hesap alırsınız bakarsınız 1 tane hesabı 2 kere satmışlardır. satıcıya yazarsın 2-3 gün içinde döner şifre değişir bir daha yazarsın bu şekilde devam eder 1 aydan sonra garanti bitti der sesinizi çıkartamassınız.
bizim farkımız ömür boyu garanti olması ve Türkçe hizmet vermemizdir.
ayrıca plati 1 dolara bf 1 satarken biz 5 tl'ye satıyoruz ve ömür boyu garantilidir.
Saygılar Efendim
dolandırılan bir arkadaşımız.
Merhabalar efendim
Sonteklif; N11, Gittigidiyor gibi siteler mantığında çalışır, isteğen gelip dükkanını açar ve istediğini satar
bizimde orada dükkanımız mevcut ve bizim gibi başka insanlarında dükkanı mevcut.
Yani Sonteklif sitesinde sadece biz yokuz ayrıca o etiket attığınız bir sayfada bizimle alakası olmayan bir firmadır ve kendilerini tanımıyoruz.
Dolandırıcı menşei Kıbrıs tabanlı çalıntı hesapları size satar hesap sahibi şifreyi istediği zaman değiştirir.
Hocam Merhabalar
Dolandırıcı demeniz derinden üzüyor bizi, Gerçekten gecemizi gündüz ederek geldiğimiz hiç sormadan dolandırıcı demeniz karalamaya giriyor. Ayrıca menşeimiz Sakarya'dır.
Aklınıza takılan soru varsa zevkle cevap verebiliriz, Sorularınızı Siteden veya instagram sayfamız'dan sorabilirsiniz
Dostum BF 1-3-4 paketinden aldım 2 ay oldu. İlk aldığımda yanlış verilmişti ucuzoyuncun adlı satıcının instagram hesabından yazdım. Hemen yeni hesap verildi. Güvenilir bir sitedir iyi günler hala oynuyorum.
Teşekkürler kral adamsın.

Son düzenleme:
Sonteklif tam bir organize dolandırıcılık sitesidir. Aldığım ürün çalışmadı. Para iadesi yok. Hiçbir şekilde size yardım etmiyorlar. Fatura,fiş,vergi falan hiçbir şey yok. Proxy satın almıştım. Beni de dolandırdılar. İnternette biraz araştırırsanız bir dünya dolandırıcılık haberi duyabilirsiniz. Kullanımını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Umarım en kısa sürede yetkililer tarafından fark edilir ve site kapatılıp dolandırıcılık yapanlar cezalarını alırlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı