Sonuçlarıma bakar mısınız ciddi bir şey var mı?

emın12

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
öğrenci

Merhaba adım Emin. Yaşım 17. Dün skrotal renkli doppler ultrason çektirdim muayene olmak için fakat üroloji uzmanı yoktu gösteremedim sonucu o yüzden size bir danışmak istedim, sonuçları yazarak belki aranızda bilen veya yaşamış olan vardır. Her iki testis skrotom içindedir. Sağ testis 16x30x39mm, sol testis 18x27x38mm boyutlarındadır. Sağ epididim baş kesimi düzeyinde 6, 4X7.4mm boyutundadır. Sol epididim baş kesimi düzeyinde 7.6X7.1mm boyutundadır. Her iki epididim parankimi homojendir. Her iki skortal sıvı saptanmadı. Renk modunda yapılan incelemede her iki testis vaskülarizasyonu tabiidir. Her iki tarafta pampiniform pleksusda ven çapları normal sınırlardadır. Valsalva manevrası ile reflü akım saptanmamıştır. Belirgin sınır veren kistik ya da Solid lezyon saptanmamıştır. Cevabınız benim için önemli ciddi bir sorun var mı yok mu öğrenmek istiyorum. Çok teşekkürler şimdiden.

Ağrı vs. şeyler tamam, basit sorular tamam da sonuç göstermek için doktora gitmeniz şart. Burada bunu doğru bir şekilde yorumlayabilecek biri olduğunu (doktor değilse) pek sanmıyorum. Burada üroloji doktoru bulma olasılığınız da hayli düşük, ben denk gelmedim hiç.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı