Sonunda Açılıyorum

Seninki de geçip gitmeli

Ben muhtemelen bu tarz konularda ciddiye alınma sırasında pek gerideyimdir, ancak işin sonunu biraz görebiliyorum. Bu hikayenin çeşitliliğine pek rastlamadım. Güzel bir tavsiye için kütüphaneye gidin, araştırma yapın, araştırmanızı kağıda dökün, ortak çalışın diyebilirim. En azından ben bu tarz bir şeyler isterdim. Herhangi bir konu veya noktayı barındırabilir.
Nedense bu tarz bir ilişki veya dostluk istiyorum. Pek fazla kişinin kütüphaneye niyeti yokmuş.
Görüşmeyi en çok dilediğim varlık Goril Koko.

3 Saat Nargile Sonrası Kalp Çarpıntısı
Şurada attığım yazıda yakınıyorum bu konuya Goril Koko sanırım bu tarz insanlar yüzünden bizi uyarıyor.
Goril Koko için belirtilen zeka seviyesini yakalayamayan insanlar da var. İnsan statüsü çok değişik. 75-90 arası bir seviyeye sahip insanlarda farkındalık çok az gözlenir. Resmen olanlardan habersiz koyun sürüsü gibi. Ama Goril Koko müthiş farkındalık sahibi bir yaratık. Belki benden bile daha da uyanık. Bunu fark etmem bir uyanıklık, farkındalık belirtisi. Zeka bana sorarsanız salt çözümleme yeteneğinden ziyade en önemli biçiminde farkındalıktır. En saf hali algılayabilme gücüdür. Bu sevgi dolu canlı karşısında sadece onunla bir defa konuşmayı istiyorum. Umarım bunu başarırım.
Nargile konusunda, ben bulaşmıyorum; ancak insanlar seviyor gibi. Bence biraz anlamsız. Ama Şeytan`ın mahmuzladığı bir gerçeklikte, King Dice olmamak nargile almış kafada bulunmaktır. King Dice ol, çünkü Cuphead gibi biri çıkması çok uzun sürecek. Biz neden başlatamıyoruz? Çünkü aslında pek aciz yaratıklarız. Normalde sokak kavgalarını düşününce, muhtemelen hiçbir şey yapamazdım gibi geliyor...
Edwin Armstrong da diyor ya, Tesla gibi birinin çıkması için çok uzun süreler geçmeli. Şu anda büyük umudum o Tesla`nın aslında ben oluşudur. Bu his, bu umut her gün yaşamam için gereken ısıyı sağlıyor. Çalışmam gerek. Bu yüzden araştırmam da gerek. İnsanların yaşantısı bana uymuyor. Hero Killer Stain tarzı bir karakter olmadığım sürece, bu monoton dayatma yapısına karşı hoş gözle bakmayacağım.

King Dice olmamak nargile almış kafada bulunmaktır. King Dice ol, çünkü Cuphead gibi biri çıkması çok uzun sürecek. Biz neden başlatamıyoruz? Çünkü aslında pek aciz yaratıklarız.

Bu güzel yorumunun ardından CS GO girip zeka seviyemi düşük gösterecek hareketler yapmamaya çalışacağım.

Bu güzel yorumunun ardından CS GO girip zeka seviyemi düşük gösterecek hareketler yapmamaya çalışacağım.
Aslında, oyun oynamak kadar sarıcı bir teselli az bulunuyor. Ben LoL oynuyorum. Ama oyunda skor almaya, zorla kazanmaya değil; daha çok stratejik düşünmeye uğraşıyorum. Normalde gözden kaçırdığımız unsurlar burnumuzun dibindedir. Günlük hayatta çok yaşarım. Yeryüzü şekilleri oyuncunun haraketlerini kısıtlıyor. Yani yürünmeyecek alanlar oluşturularak onu yönlendirmiş oluyoruz. Bu sayede plan daha istikrarlı işliyor. Alan etkili bir karakter ile arkasına aldığı iki destekleyiciyi kullanarak yeryüzü şekilleri ile müthiş bir kuşatma yapılabilir. Bunu fark etmem uzun sürdü, ancak sıcak hissettiriyor.
CS:GO oynamak zekaya etki etmez, hatta anlık tepkime denemesi olabilir. Oyun biraz hızlı geldi bana. Pek alışkın değilim.

O kadar çok yorum yapan olmuş ki...
YKS sınavına ilk defa gireceğiz. Mezuna falan kalmak yok.
Ben sınavdan önce de açıklarım.
Tek derdim kimsenin geleceğine mani olmamam. Sınavdan önce buna mı kafa yorayım sınava mı?
Biraz mantıklı olalım lütfen.

Böyle şeyler düşünerek sen geleceğini mahvediyorsun belkide onunla konuştuktan sonra bir saniye bile aklına gelmeyeceksin

Kafanı geçici şeylere yormaya hiç gerek yok kardeş. Olacağı varsa cidden oluyor he belli bir çaba elbet gerekiyor ancak olmayacak gibi ise de zorlamanın manası da yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…