Sonunda Açılıyorum

Hocam sizinki erken açılan sistem toplama konusuna benzedi. :) Normalde modlar direkt kilitlerler böyle konuları ama... :) Yani Temmuz'da Ağustos'ta toplayacağınız sistemi şimdi şey yapmayın. :) Lütfen eve iş getirmeyin. :) Bildiğiniz üzere dolar, kur... :) Fiyatlar değişiyor. :) Şimdiden kur yapmayın. :)

Aile baskısıyla kapanan başörtülü kızların sonradan açılması gibi bir başlık olmuş açıkçası :)
Asıl konuya gelirsek zaten lise bitmiş yanlış anlamadıysam, olacağı varsa da olmaz artık, herkes kendi yoluna. Üniversite yıllarında tanışacağın bir hanım kızımızla daha sağlıklı adımlar atabilirsin. Oluruna bırakın, ben şahsen öyle yaptım ve çok mutluyum.

Aile baskısıyla kapanan başörtülü kızların sonradan açılması gibi bir başlık olmuş açıkçası :)
Asıl konuya gelirsek zaten lise bitmiş yanlış anlamadıysam, olacağı varsa da olmaz artık, herkes kendi yoluna. Üniversite yıllarında tanışacağın bir hanım kızımızla daha sağlıklı adımlar atabilirsin. Oluruna bırakın, ben şahsen öyle yaptım ve çok mutluyum.
@BilgisayarKurdu kahkaha attım random atma derecesindeyim. İlahi beyefendi.

Abi herkeste bu oluyor mu üniversiteyi mi bekleyelim? Her türlü tavsiye alınır.

Lise goygoyla geçiyor unide genelde ciddi oluyor çıktıların genel birşey bu [emoji1]

Abi hiçbir kıza seni seviyorum demedim şuana kadar. Onlarda bir şey demedi ama ben kimseye seni seviyorum dememiş birini isterdim. Yani kafamdaki o şuan. Belki yanlış yapıyorum ama böyle saf bir duygunun bulandırılmamış olması taraftarıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı