Muhammed Rasit Cakir
Hectopat
Tamamdır hocam öyle yaparım.O zaman ilk kasayı değiştir dostum. Soğutma performansın ne kadar iyi olursa hem sistem o kadar uzun ömürlü olur hem de performansı artar.
Tamamdır hocam öyle yaparım.O zaman ilk kasayı değiştir dostum. Soğutma performansın ne kadar iyi olursa hem sistem o kadar uzun ömürlü olur hem de performansı artar.
Ekipmanlar dışı gayet ortalama.Sistem biraz cop geldi bana ama hayirli olsun.
Zaten Konuda bunu belirttim hatta Bana Yeterli gibi bir ifade kullandım teşekkür ederim.Sistem biraz cop geldi bana ama hayirli olsun.
En azindan ekran karti 8 gb ve ram 16 gb olsa gayet iyiymis.Ekipmanlar dışı gayet ortalama.
İnşallah en kısa zamanda gerçekleşir hocam.Darısı başıma. Motosikletimi sattıktan sonra alacağım para ile güzel bir sistem toplayacağım bir aksilik olmazsa. Hayırlı olsun
En azindan ekran karti 8 GB ve RAM 16 GB olsa gayet iyiymis.
Aynısından 1 tane daha alın yeter.İnşallah en kısa zamanda gerçekleşir hocam.
RX580 4 GB'ı 1300'e bulunca direkt çöktüm, daha F/P bir kart bulamazdım, şu anda benim için BeamNG Drive dışında yetiyor, RAM ise yeterli fakat benim de ram'i upg. Edesim var.
Hocam bende öyle düşünüyordum ama White sevdası gelince elimdekini satıp şundan Dual alasım geliyor.Aynısından 1 tane daha alın yeter.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.