Sonunda olan oldu ve LHR HİVEOS'da %100 kırıldı.

nbminer %50 cpu kullanıyorken
lol miner %10'u geçmiyor..

sebebi nedir?

Hocam hive Shell başlattığımda session closed yazıyor ve ekrana connect butonu geliyor basıyorum tekrar geliyor.

Hocam şu an RTX 3060'ın günlük getirisi ne oldu peki?

Hocam hive Shell başlattığımda session closed yazıyor ve ekrana connect butonu geliyor basıyorum tekrar geliyor.

Bende de aynı sorun var dünden beri çözemedim. Session closed yazmayınca NVIDIA-driver-Update --list yazınca komut bulunamadı diyor.

Bende de aynı sorun var dünden beri çözemedim. Session closed yazmayınca NVIDIA-driver-Update --list yazınca komut bulunamadı diyor.
Makine ile aynı ağa bağlıysanız shellinabox ile bağlanabilirsiniz, kullanıcı adı user, şifre 1.
Driver güncellemek için bağlanmak zorunda değilsiniz, run command bölümüne nvidia-driver-update driver linki yazarak güncelleme yapabilirsiniz, driver linki yerine driver numarasını yazarsanız güncelleme çok uzun sürer, hive sunucularından indirir. O nedenle linux linki yapıştırmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…