Sonunda olan oldu ve LHR HİVEOS'da %100 kırıldı.

nvidia-driver-update [510.60.02] bu şekilde komuta yazsam sonuç alır mıyım? Link yapıştırınca hata verdi

nvidia-driver-update [510.60.02] bu şekilde komuta yazsam sonuç alır mıyım? Link yapıştırınca hata verdi
Sunucular hala kötü, eğer numara girerek yapacaksanız komut ekranına bağlı olmanız gerekecek bu arada haberiniz olsun. İndirme hatası veriyor, 4. kez hata verdiğinde siz devam ettirmezseniz olduğu gibi kalıyor. Her hata verdiğinde devam etmeniz gerekiyor. Parantezleri yazmayacaksınız, bu arada doğru linki yapıştırdığınıza emin olun, linux için sürücü linki yapıştıracaksınız.

Zaten USB de 400 MB boşluk kalmış, dün USB'yi temizlemek için PC'ye taktım PC görmüyor. Eski driverlari silecektim bu konuda bir çözümünüz var mı?

Zaten USB de 400 MB boşluk kalmış, dün USB'yi temizlemek için PC'ye taktım PC görmüyor. Eski driverlari silecektim bu konuda bir çözümünüz var mı?
Uzaktan bağlantınız varsa usbyi hive üzerinden sıfırlayabilirsiniz. hive-replace komutlarıya yapabilirsiniz ama yeninden indirmeniz çok uzun sürer.

Uzaktan bağlantınız varsa usbyi hive üzerinden sıfırlayabilirsiniz. hive-replace komutlarıya yapabilirsiniz ama yeninden indirmeniz çok uzun sürer.
Sıfırlama değilde başka pc ye takıp içinden eski driverlari sileyim usb biraz bosalsin diyorum. Ya da sıfırdan kurulum yapcam usb ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…