Sonunda VDSL'e geçtik!

Türk Telekom'un numerodan lafları bunlar 'beyfendi/hanımefendi altyapınız destekliyorsa bile bu işlem için 2-10 gün arasında internetinizde kopmalar yaşanabilir bilginiz olsun.' diye söylerler.

Hocam ben de VDSL kullanıcısıyım. Öncelikle hayırlı olsun. Bu arada upload hızınız artmış olabilir. Bende öyle oldu.

Ne demek hocam ben sadece sizi yönlendirdim. Sizin mutlu olmanız benide mutlu etti. İyi kullanımlar dilerim.

Ben de geçerim inşallah 2030 da.
Benimki de öyle olacak gibi hocam. Bir de babamı ikna etmem lazım, TurkNet istiyorum. Ama babam ısrarla onlar interneti kesiyorlar bakım var diyorlar diyor bana. Ondan her taahhüt bittiğinde tüm günüm oflayarak geçiyor.

Türkiye'nin yarısına FTTH gelse daha iyi olur.
Bu da yeter hocam fazlasında gözüm yok.
Türk Telekom'un numerodan lafları bunlar 'beyfendi/hanımefendi altyapınız destekliyorsa bile bu işlem için 2-10 gün arasında internetinizde kopmalar yaşanabilir bilginiz olsun.' diye söylerler.
Evet tam aynısını söyledi.
Ben de geçerim inşallah 2030 da.
Üzücü
Hocam ben de VDSL kullanıcısıyım. Öncelikle hayırlı olsun. Bu arada upload hızınız artmış olabilir. Bende öyle oldu.
6 kat arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…