Kullanım deneyiminiz nasıl, memnun musunuz? Ben de al almayı düşünüyorum yakın zamanda.Sony 55XH8096 aldık. Kullanan ya da bilgi sahibi olan varsa yorumlayabilir mi? (6200 TL'ye aldık)
Kullanım deneyiminiz nasıl, memnun musunuz? Ben de al almayı düşünüyorum yakın zamanda.
Teşekkür ederim. 6750 TL aldım ek garanti ile birlikte 7250ye geldi.Hayırlı olsun ne kadara aldınız.
Hocam merhaba hâlâ buralarda mısınız bilmiyorum ama aynı TV'den bende de var , Zaten kanal geçiş hızı 3 saniye civarındaydı geçen aylarda kumanda güncellemesi geldi şimdi kanal değişirken ortada dönen yuvarlak çıkıyor ve 4- 4.5 saniye sürüyor sizde durum nedir?Sony 55XH8096 aldık. Kullanan ya da bilgi sahibi olan varsa yorumlayabilir mi? (6200 TL'ye aldık)
Hocam biz normal tv pek kullanmıyoruz ama geçiş süresi evet 2-3 saniye kadar. Amazon açılmamaya başladı sebebini bilmiyorum. Netflix için bir problem yok. İptv uygulamasında pek sıkıntı olmuyor sadeceHocam merhaba hâlâ buralarda mısınız bilmiyorum ama aynı TV'den bende de var , Zaten kanal geçiş hızı 3 saniye civarındaydı geçen aylarda kumanda güncellemesi geldi şimdi kanal değişirken ortada dönen yuvarlak çıkıyor ve 4- 4.5 saniye sürüyor sizde durum nedir?
Geliştirici özellikleri de açtım çoğu şeyi denedim zerre farketmedi.
Benim uygulamalarda sadece YouTube var onda da , menü geçiş hızlarında da sorun yok ama kanal geçişini ölçtüm ve 4 -5 saniye arasında. Birçok ayar yaptım, geliştirici özelliklerini açtım işe yaramadı Sony nin bazı modellerinde böyleymiş yabancı platformlar da bile var bu sıkıntı ve düzelmiyor özellikle kumanda güncellemesi 3 saniyeden 4-5 e çıkardı süreyi. Yapacak bir şey yok Sony nin de umrunda değil anladığım kadarıyla. Tek çare harici uyduymuşHocam biz normal tv pek kullanmıyoruz ama geçiş süresi evet 2-3 saniye kadar. Amazon açılmamaya başladı sebebini bilmiyorum. Netflix için bir problem yok. İptv uygulamasında pek sıkıntı olmuyor sadece
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.