Sony 65XF9005 için akıllı kumanda mevcut mudur?

Srcagatay

Hectopat
Katılım
16 Nisan 2018
Mesajlar
84
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Avukat-Fındık Ekspertizi
Merhabalar. Sony 65XF9005 model Sony marka televizyona sahibim. Televizyonun kumandasından ve kendi uydusundaki kanal geçiş hızından hiç memnun değilim. Onun dışında siyahlar olsun, Dolby Atmos olsun, Android oluşu ve IP TV uygulamaları olsun genel olarak ses ve görüntü kalitesinden memnunum.

Merak ettiğim şey şu:
1) Bu televizyon ile uyumlu bir akıllı kumanda mevcut mudur? Sony TV'lerdeki gibi fare işlevi gören, kumandayı oynattığınızda imlecin de yer değiştirdiği akıllı bir kumanda mevcut mudur?
2) Televizyonun kendi uydusundan ziyade daha hızlı bir geçiş sağlayacak uydu alıcısı var mı? Çünkü biliyorsunuz bu TV'de kanalların yerlerini vesaire değiştirmek işkence. Önce bilgisayara kanalları dışa aktarıp oradan değiştirip tekrar geri falan atıyoruz sıkıntı bir iş.

TV ile ilgili soru sormak isteyen varsa çekinmeden sorabilir. Alalı 1 sene oldu aşağı yukarı ve çok memnunum. 2020 Haziran'da 9000 TL'ye almıştım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani android kısmını kontrol etmek için kullanıyorum. uygulamayı yükleyip deneyebilirsiniz. ücretsiz zaten. Program açıkken mesela uyduda olsa bile telefonun ses butonları ile de sesi kontrol edebiliyorsunuz.
 
Tamamdır deneyeceğim. Peki dediğim gibi bir kumanda var mı bildiğiniz veya duyduğunuz?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı