HayaletAdam
Hectopat
Daha fazla
Güzel makinedir? Bir dönem çok severek A7 R5 modelini kullanmıştım. Bu da oldukça popüler ve kaliteli bir cihaz. Bütçeniz elveriyorsa neden olmasın?
Yine de gece çekimlerinde A7 s serisinden bir model daha iyi olabilir. Bu da yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Genel kullanım için güzel cihaz.
Aldım mı profesyonel bir kamera almak istiyorum. Ağırlıklı olarak fotoğraf çekeceğım. Video kısmında 4K 30FPS yeterli olacaktır.
Portre, sokak fotoğrafçılığı, manzara, gece cekimleri, hareketli nesneler vs. çekeceğim.
Bu kamera sizce fiyat performans olarak iyi midir?
Sony A7 III Body Fiyatı ve Özellikleri | Klasfoto
Sony A7 III Body en uygun fiyatlarla Klasfoto’da! Özellikleri, kullanıcıya sunduğu avantajlar ve taksit seçenekleriyle hemen incele, güvenle satın al.www.klasfoto.com.tr
Croplu sensör sorun olmayacaksa ikinci el bir Fujifilm X-T5 olabilir. Ya da Canon RP düşünülebilir. Ama ikinci el bir A7 Mark 3 full frame olduğu için daha iyi performans gösterebilir.Peki hocam bütçeyi 40 bin TL civarına düşürsem önerebileceğiniz başka makine var mıdır?
Lensinizle ilgili olabilir belki.Kanka uzun süre kullandım bu makineyi. Son zamanlarda çok odak kaybediyor. Ne yapsam düzeltemedim. Odak kaybediyor ve tekrar odaklarken görüntü bozuluyor sürekli. Bir forumlara bak istersen.
Croplu sensör sorun olmayacaksa ikinci el bir fujifilm X-T5 olabilir. Ya da Canon RP düşünülebilir. Ama ikinci el bir A7 Mark 3 full frame olduğu için daha iyi performans gösterebilir.
Lensinizle ilgili olabilir belki.
Olabilir, neredeyse 6 yıllık model. Günümüzdeki cihazlara göre AF konusunda zayıf kalıyor anlaşılan.Yok hocam lens değiştirdim. Sony g Master 16-35 lensle kullanıyordum farklı bir lens taktım yine değişmedi. Muhtemelen makinede sıkıntı.
Croplu sensör sorun olmayacaksa ikinci el bir fujifilm X-T5 olabilir. Ya da Canon RP düşünülebilir. Ama ikinci el bir A7 Mark 3 full frame olduğu için daha iyi performans gösterebilir.
Lensinizle ilgili olabilir belki.
X-S10 kullanıyordum şu anki makinemden önce. Çok tatlı makinedir. Boyundan büyük işler yapıyor. Çok ağır olmasın, kocaman gövdesi olmasın ama büyük gövdelerden de geri kalır yanı olmasın diyorsanız biçilmiş kaftan. X-S20 de X-S10'un onun yeni modeli, X-T4'ün sensörünü ve X-T5'in işlemcisini kullanıyor zaten. Performans olarak onlardan geri kalmıyor.Hocam Fujifilm X-S20 almaya karar verdim, sizce nasıl makinedir? İkinci el almayı düşünüyorum zaten. A7 Mark 3 mü yoksa Fujifilm X-S20 mi mi alayım?