Sony Bluetooth kulaklık HP Laptopta çalışmıyor

YedekŞahsiyet

Hectopat
Katılım
17 Kasım 2018
Mesajlar
60
Yer
İstanbul/Kağıthane/Okmeydanı
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selamlar. Ben vaktinde bir HP dizüstü bilgisayar kullanıyordum ve Bluetooth kulaklığım ile gayet bağlanabiliyordum da. Kulaklığım Sony kulaklık, WH-CH modelinden.

Şimdi yeni bir dizüstü aldım, aslında yeni değil, benim için yeni. Yoksa başkası kullanmıştı zaten ama kulaklığımı Bluetooth aracılığı ile bağladığımda ses alamıyorum. Bilgisayardan da gelmiyor. Kulaklığı sına dediğimde ses gidiyor olarak gösteriyor aslında ama ses yok. Kulaklık sürücüleri güncel, Windows da. Kulaklığımı telefona bağlayınca yine ses alabiliyorum. Çözümünü bulamadım bir türlü, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
 
1617779022940.png


Cihazınızı seçmemiş olabilirsiniz bir bakar mısınız?
 
Eki Görüntüle 961704

Cihazınızı seçmemiş olabilirsiniz bir bakar mısınız?
Garip bir şekilde oldu ama neden oldu bilmiyorum. Bir kez daha bağladım ve kontrol amaçlı baktım sadece. Hiç oynama yapmadım ama bu sefer oldu. Nasıl oldu diye yazıp gelecekte bu sorunu yaşayan başka arkadaşlara da yardımcı olmasını isterdim ama kendiliğinden oldu. Yine de bu sorunu yaşayanlar bunu gözden geçirmeli, bununla alakası olabilir.
 
Tahminimce kulaklığınız Hands Free modundaydı, siz yeniden bağladığınızda normal moda geçti ve ses gelmeye başladı.

1617782012276.png

1617782060343.png
Son işaretli resimde bulunan yerde kulaklığınızın mikrofonun gözükmesi gerek bunu devre dışı bırakmalısınız. Sonrasında sorun çözülecektir, olmadığın "Kayıttan Yürüt" bölümündeki Hands Free kulaklığı da devre dışı bırakarak, tekrar deneyebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı