Hayır herhangi bir sorun olmaz, 1080p Supersampling olarak oynarsınız oyunları tabii her ne kadar bir 4K deneyimi olmasa da grafikler daha iyi gözükür. Örnek olarak şu videoya bakın;Sony Bravia KDL-40V5500.
Bu televizyona PS4Pro taksam bir sikinti cikarir mı? Oynatır mı?
TV 1080p ve 50Hz.
Hayır daha iyi oluyor attığım videoya bakarsanız supersampling açık olan daha iyi gözüküyor. Şu konuya bir bakın;Supersamplingle oynarsam grafik kalitesi daha mi kötuoluyor.
Bu videoya bakarak nasıl açıldığını öğrenebilirsin, PS4 Pro sahibi değilim bu yüzden performans kaybı yaşar mısın bilmiyorum çünkü oyundan oyuna değişir tamamen bu durum.Ben ps4pro ile fifa2020 nba2k20 ufc2 borderlands gta5 minecraft oynayacagım.Onlarda da aktif edebilirmiyim yoksa sadece rdr2 için mi?Kusura bakmayın ps4pro hakkında hiçbirsey bilmiyorum.Birde supersampling i aktif edince performans kaybı yasaniyo mu?
@DenizG101
Bu videoya bakarak nasıl açıldığını öğrenebilirsin, PS4 Pro sahibi değilim bu yüzden performans kaybı yaşar mısın bilmiyorum çünkü oyundan oyuna değişir tamamen bu durum.
Bu videoya bakarak performansı hakkında fikir edinebilirsin;
Dakika 5.33'ü açarsan FPS değerlerini görebilirsin, SSAA supersampling'i temsil ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.