Sony Bravia KDL-40V5500 ile PS4 Pro beraber kullanılabilir mi?

Gibraltar

Decapat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sony Bravia KDL-40V5500.

Bu televizyona PS4Pro taksam bir sikinti cikarir mı? Oynatır mı?

TV 1080p ve 50Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sony Bravia KDL-40V5500.

Bu televizyona PS4Pro taksam bir sikinti cikarir mı? Oynatır mı?

TV 1080p ve 50Hz.
Hayır herhangi bir sorun olmaz, 1080p Supersampling olarak oynarsınız oyunları tabii her ne kadar bir 4K deneyimi olmasa da grafikler daha iyi gözükür. Örnek olarak şu videoya bakın;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben ps4pro ile fifa2020 nba2k20 ufc2 borderlands gta5 minecraft oynayacagım.Onlarda da aktif edebilirmiyim yoksa sadece rdr2 için mi?Kusura bakmayın ps4pro hakkında hiçbirsey bilmiyorum.Birde supersampling i aktif edince performans kaybı yasaniyo mu?
@DenizG101

Ben ps4pro ile fifa2020 nba2k20 ufc2 borderlands gta5 minecraft oynayacagım.Onlarda da aktif edebilirmiyim yoksa sadece rdr2 için mi?Kusura bakmayın ps4pro hakkında hiçbirsey bilmiyorum.Birde supersampling i aktif edince performans kaybı yasaniyo mu?
@DenizG101
Bu videoya bakarak nasıl açıldığını öğrenebilirsin, PS4 Pro sahibi değilim bu yüzden performans kaybı yaşar mısın bilmiyorum çünkü oyundan oyuna değişir tamamen bu durum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoya bakarak performansı hakkında fikir edinebilirsin;

Dakika 5.33'ü açarsan FPS değerlerini görebilirsin, SSAA supersampling'i temsil ediyor.

Bu videoya bakarak nasıl açıldığını öğrenebilirsin, PS4 Pro sahibi değilim bu yüzden performans kaybı yaşar mısın bilmiyorum çünkü oyundan oyuna değişir tamamen bu durum.

Bu videoya bakarak performansı hakkında fikir edinebilirsin;

Dakika 5.33'ü açarsan FPS değerlerini görebilirsin, SSAA supersampling'i temsil ediyor.

Çok teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı