@Fr3ndsXD4, endişelenmeyin hocam. Öyle bir şey olursa da geri gönderirsiniz. Böyle tipler anca boş boş tehdit ederler. Bir vasıfları yok. Engelleyin geçin.
Korkma bu tarz insanlardan. Genel tavsiyem kimseden korkmayın hocam gerek yok. Hiç bir şey yapamaz bu tarz insanlar ya da insan gibi gözüken camavarlar mı demek lazım senin korkmandan zevk alıp daha da üstüne gelirler.Konu başlığı yanlışsa kusura bakmayın, tanımadığım biri sadece telefon numarama sahip API hatası yediğime dua et yoksa çok kötü şeyler olacaktı falan dedi çok takmadım ama gerdi beni biraz. Telefon numaramdan nelere ulaşabilir? Bu API hatası ne demek? Ve denk geldi ama 1 haftaya falan da hattımı değiştireceğim bu durumda neler değişir? Aydınlatan biri olursa çok sevinirim.
@Fr3ndsXD4, endişelenmeyin hocam. Öyle bir şey olursa da geri gönderirsiniz. Böyle tipler anca boş boş tehdit ederler. Bir vasıfları yok. Engelleyin geçin.
Korkma bu tarz insanlardan. Genel tavsiyem kimseden korkmayın hocam gerek yok. Hiçbir şey yapamaz bu tarz insanlar ya da insan gibi gözüken camavarlar mı demek lazım senin korkmandan zevk alıp daha da üstüne gelirler.
Hocam bende karşılaştım. Bana da babanın banka hesaplarını patlatıcam evine ihbarla polis yollayacağım falan diyordu. Ben de bura da diyemeyeceğim bir şeyi dedim kendisine. Sonuç olarak bir şey olmadı.Arkadaş illegal sunucuların hemen hemen hepsinde vardı bu arada.Sağ olun beyler rahatlattınız valla böyle bir durumla karlışalırsam ilk iş şikayette bulunacağım teşekkür ederim hepinize.
Numarandan;Hocam bu daha sonra çekebilir mi demek oluyor yani? Ve sadece telefon numaramdan hangi verileri çekebilir bilginiz var mı?
Baksa ne olacak hocam ? Cesaret yok böyle tiplerde. Çok takmamak lazım.Numarandan;
Önce TC'ne,
TC'nden ailene,
Ailenden tüm soy ağacına,
Soy ağacından tüm bina, mahalledeki insanların verisine ve onların da soy ağacına,
Ayrıca adresine,
Annenin babanın kardeşinini, dedenin babaannenin annenannenin telefon numarasına,
ne zaman hastaneye gittin, ne gibi rahatsızlıkların olduğuna,
Ne zaman istirahat raporu aldığına,
Hangi okulda okuduğuna,
Babanın arabasının kaç beygir olduğuna,
IBAN numarana,
Tapu sorgulamaya,
İşyeri sorgulamaya,
Ehliyet sorgulamaya,
Sigorta vs.
Her şeye bakabilir.
Cesaret derken? Buna bakmaya cesaret gerekmiyor tek tıkla öğreniyor.Baksa ne olacak hocam ? Cesaret yok böyle tiplerde. Çok takmamak lazım.
Sanırım uğraşmaktan bahsetti. Yani adresini bilse de sahte ihbar yapmaya falan cesaret edemez anlamında.Cesaret derken? Buna bakmaya cesaret gerekmiyor tek tıkla öğreniyor.
Bunu kastettim. Sağolun bu arada.Sanırım uğraşmaktan bahsetti. Yani adresini bilse de sahte ihbar yapmaya falan cesaret edemez anlamında.
Hocam merak ettim cidden bu bilgilerle polise sahte ihbar ya da tehdit, şantaj dışı neler yapabiliyorlar ?Numarandan;
Önce TC'ne,
TC'nden ailene,
Ailenden tüm soy ağacına,
Soy ağacından tüm bina, mahalledeki insanların verisine ve onların da soy ağacına,
Ayrıca adresine,
Annenin babanın kardeşinini, dedenin babaannenin annenannenin telefon numarasına,
ne zaman hastaneye gittin, ne gibi rahatsızlıkların olduğuna,
Ne zaman istirahat raporu aldığına,
Hangi okulda okuduğuna,
Babanın arabasının kaç beygir olduğuna,
IBAN numarana,
Tapu sorgulamaya,
İşyeri sorgulamaya,
Ehliyet sorgulamaya,
Sigorta vs.
Her şeye bakabilir.
Yayıyorlar. Telegram, discord gruplarında. Artık ne olursa o da.Bunu kastettim. Sağolun bu arada.
Hocam merak ettim cidden bu bilgilerle polise sahte ihbar ya da tehdit, şantaj dışı neler yapabiliyorlar ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.