Daha fazla
- Meslek
- Ofis Elemanı
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. 3-4 gün önce de kulak içi kulaklık için konu oluşturmuştum. Yukarıdaki 2 kulak içi kulaklık arasında kaldım sizce hangi kulaklık tercih edilmeli? Sadece müzik dinlemek için almayı düşünüyorum. Bilgisayarımda kullanmakta olduğum Cloud 2 var. Kullandığım MP3 Sony NWZ-B183L. CEW modeli. Bu 2 kulaklıktan hangisini alırsam kullandığım MP3 ile beni üzmez? Fiyatları birbirine çok yakın zaten.
www.vatanbilgisayar.com
www.vatanbilgisayar.com
SENNHEISER CX 300S KULAK İÇİ KULAKLIK- KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SENNHEISER CX 300S KULAK İÇİ KULAKLIK- KIRMIZI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sony MDRXB55APB Extra Bass Kulak İçi Kulaklık - Mavi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Sony MDRXB55APB Extra Bass Kulak İçi Kulaklık - Mavi en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Sony MDRXB55APB Extra Bass Kulak İçi Kulaklık - Mavi fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Sony MDRXB55APB Extra Bass Kulak İçi Kulaklık - Mavi en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Son düzenleyen: Moderatör: