Oyun Sony oyunlarında dev indirim. Spiderman 210- Miles Morales 350, GoW 172, Uncharted 350, Horizon 90TL

Burdan almak ile steam üzerinden alma arasında ne fark var arkadaşlar ? Burda aldığımız kodlar ilerde sıkıntı yaşatır mı ? İkinci el kod mu veriyorlar ? Daha önce hiç böyle bir işlem yapmadım nasıl işlediğini bilmiyorum. Ek olarak aldığımız kodları steamde nereye giriyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır bu oyun kodları gayet güvenilir ve sıfır kodlar. Siz siparişi veriyorsunuz ve onlar size bu oyunun kodunu veriyorlar ve Steam'e gidip bir oyun ekle>steam'de bir ürün etkinleştir diyip kodu buraya yazıyorsunuz. Steam'le almak ile neredeyse eşdeğer. Ama Steam Puanı vermiyor. Ve arkadaş aktivitelerinde ....... Spider-Man Remastered sahibi (örnek) diye etkinlik gözükmüyor. Bu sizin için ne kadar önemli bilmiyorum. Ama güvenilir oldukları için ben genelde böyle oyunlar için bu siteleri tercih ediyorum.
 
24 Kasım'da Steam indirimleri başlıyor orada fiyatlar ne olur sizce? Days Gone falan bu fiyata düşer mi?
1669126108268.png


90 tlye kadar asla düşmez gördüğün gibi en düşük bile 130 olmuş alıcaksan bu siteden bitmeden al.
 
Hocam konunun temel bilgisi not diye düşülmez en başa yazılır net şekilde.
Hocam ben direkt o bilgiyi yazmayı unutmuşum. Moderatör düzenleme ile eklemiş. Okula gitmeden 2 dakika önce aceleyle açtığım için konuyu eksik açmışım konuyu. Zaten bakarsanız konuyu açtıktan sonra öğlen 4'e kadar cevap yazamadım okuldaydım diye.
 

Geri
Yukarı