Sony, Playstation 6 planlarını Microsoft birleşmesi gerçekleşirse Activision ile paylaşmayacak

@Mahvolmuşövalye1 bütün PS özel oyunlarından fazla kazandırır Call of Duty Xbox ve Microsoft'a kaşınıyorlar mesela bu yoruma destek amaçlı bir örnek olsun kısaca; Call of Duty'nin yeni çıkacak kod adı Call of Duty 2023 olan oyunu bu sene kesinlikle çıkış yapacak ve PC'de The Last of Us part 1'den en az 5 kat daha fazla satar ve daha iyi optimizasyonu olur diye düşünüyorum ben açıkçası

2022'de çıkan CoD MW2 ilk 3 gününde 800 milyon, 10. gününde 1 milyar dolar kazandırmış firmaya. Bence bu sayılar bile ne kadar değerli olduğunu gösteriyor firma için.

Bu kadar rezil bir firma olamaz gerçekten.

Xbox Series S satıyorum zaten Game Pass zamlanacağından beri.

Hayatımda gördüğüm en çirkef şirket Sony olabilir. Yahu arkadaş Microsoft eninde sonunda alacak zaten Activision şirketini boşuna çırpınıyorsun böyle çirkeflikler yaparak. Kendi ayağına sıkmak cümlesinin somut hali bu olsa gerek.

Kalkıp da Sony'yi savunacak değilim genel olarak, bu dava sürecinde çok çok anlamsız karar ve davranışlara girdiler ama... Bu konuda yanlış bir şey göremiyorum, satın alım gerçekleşirse Activision olacak sana Xbox, yani Sony PS6'nın gizli bilgilerini Xbox'a vermiş olacak ki bunun ne kadar saçma bir şey olduğu da bariz diye düşünüyorum. Rakibine altın tepside yeni konsolunda bulunacak gizli özellikleri neden versin adamlar? Konsol çıkmaya yakın zaten muhtemelen yollayacaklardır, o zaman çok gizlisi de kalmıyor zaten ama erken aşamada yollamak rakibine gizli kozlarını ifşa etmek demek olur. İki taraf da çok çirkefleşti son zamanlarda, ama bu konu özelinde Sony'nin yaptığı makul bir davranış gibi geldi.

@pixeliko yukarıdaki açıklamayı özellikle yazmıştım hocam.

@pixeliko yukarıdaki açıklamayı özellikle yazmıştım hocam.
Öyle bir gizlilik anlaşması olmaz, Activision ile Microsoft aynı şirket olacak zaten biri diğerinden habersiz iş yapmaz, yapamaz.

Bu biraz şey demek gibi. Series S üreticileriyle paylaşalım bu bilgileri ama Series X’çilerin haberi olmasın.

Kaldı ki Microsoft’un tavrı baştan kötü niyetli. Parayı basıp hazıra konmak yerine azıcık faydalı bir iş yapsalar keşke. Exclusive yapmayacağız yalanları da anlamsız. Kaldı ki alıp GamePass’e ekleseler bile exclusive yapmış kadar olurlar zaten.

Sony’nin yaptığı şey “ağlamak” değil. Yıllardır özenle, inovasyonlar, teknolojik gelişmeler, birbirinden güzel oyunlarla kurdukları rekabeti para basıp yıkmaya çalışıyor Microsoft. Tabii ki tepki gösterecekler.

Son düzenleme:
Yıllardır Sony hatta Nintendo’nun yaptığı hiçbir oyun PC’ye gelmedi çıkıpta kimse rekabeti önleyici suçla yargılamadı bu adamları. Microsoft olsam ben de Windows’a özel oyun yapardım.

Yıllardır Sony hatta Nintendo’nun yaptığı hiçbir oyun PC’ye gelmedi çıkıpta kimse rekabeti önleyici suçla yargılamadı bu adamları. Microsoft olsam ben de Windows’a özel oyun yapardım.
Kendi ürettiğin içeriği özel yapmakla, 20-30 yıldır başkasının ürettiği, yıllardır herkese açık olan bir oyunu para basıp özele çevirmek arasındaki farkı göremiyor olamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…