- Makaleler
- 1
Valla sıktı artık Sony. Activision da oyunlarımı PS'e çıkarmıyorum dese hakkıdır bu saatten sonra.
2022'de çıkan CoD MW2 ilk 3 gününde 800 milyon, 10. gününde 1 milyar dolar kazandırmış firmaya. Bence bu sayılar bile ne kadar değerli olduğunu gösteriyor firma için.@Mahvolmuşövalye1 bütün PS özel oyunlarından fazla kazandırır Call of Duty Xbox ve Microsoft'akaşınıyorlar mesela bu yoruma destek amaçlı bir örnek olsun kısaca; Call of Duty'nin yeni çıkacak kod adı Call of Duty 2023 olan oyunu bu sene kesinlikle çıkış yapacak ve PC'de The Last of Us part 1'den en az 5 kat daha fazla satar ve daha iyi optimizasyonu olur diye düşünüyorum ben açıkçası
![]()
@pixeliko yukarıdaki açıklamayı özellikle yazmıştım hocam.Biri şöyle demiş(Instagram'dan biri) "Eğer Activision- Microsoft birleşmesi gerçekleşirse ve Sony PS6 planlarını Activision'a verirse Microsoft bu planları görüp PS6'dan daha iyi bir şey yapabilir.". Fakat en başta bu satın alımı onaylayan rekabet kurumları bile böyle bir şeye izin vermez. Activision bu planları alırken asla Microsoft ile paylaşmayacağına dair kağıt imzalar.
Öyle bir gizlilik anlaşması olmaz, Activision ile Microsoft aynı şirket olacak zaten biri diğerinden habersiz iş yapmaz, yapamaz.@pixeliko yukarıdaki açıklamayı özellikle yazmıştım hocam.
Kendi ürettiğin içeriği özel yapmakla, 20-30 yıldır başkasının ürettiği, yıllardır herkese açık olan bir oyunu para basıp özele çevirmek arasındaki farkı göremiyor olamazsınız.Yıllardır Sony hatta Nintendo’nun yaptığı hiçbir oyun PC’ye gelmedi çıkıpta kimse rekabeti önleyici suçla yargılamadı bu adamları. Microsoft olsam ben de Windows’a özel oyun yapardım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.