Sony, PS4 Slim ve PS4 Pro Konsollarını Tanıttı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Sony, dün gerçekleştirdiği etkinlikte yeni PlayStation 4 Slim ve PlayStation 4 Pro oyun konsollarını resmen tanıttı. PS4’ün inceltilmiş versiyonu olan PS4 Slim, halen satışta olan PlayStation 4 modelinin yerini alacak. Teknolojik olarak sabit disk değişiminin kolaylaşması, 5 GHz Wi-Fi desteği ve optik ses çıkışının kaldırılması gibi farklar var. Ancak asıl önemli değişim gövdede. PlayStation 4 Slim, standart […]

Sony, PS4 Slim ve PS4 Pro Konsollarını Tanıttı Technopat

Daha fazlası...

Merhaba yakın zamanda ps4 aldım bu cihazın çok farkı olacak mı frame rate konusunda mesela oyunları hep 60 mi olacak merak ediyorum ona göre cihazımi satacağım.

Merhaba yakın zamanda ps4 aldım bu cihazın çok farkı olacak mı frame rate konusunda mesela oyunları hep 60 mi olacak merak ediyorum ona göre cihazımi satacağım.

Eğer evde 4K görüntü destekleyen bir ekranınız varsa satıp Pro' ya geçmeniz de fayda var hocam zira oyunlarda özellikle grafik detay seviyesi artacak.

@arkham peki PS4'e destek kesilecek mi ? Ben ilk fırsatta PS4 alacağım, ilk çıkan PS4'ü alırsam 1-2 sene içinde " Oyun çıkmıyor ! " gibi bir sorun olur mu ?

4k görüntü veren bir tv veya monitörüm yok ben asıl 1080p 60 fps işini merak ediyorum birde pc almayı düşünüyordum hala düşünüyorum (i7 6700k gtx 1060) onun yerine ps4 u de satıp ps4 pro alıp kalan paraya oyun falan mı alsam diye düşündüm sizce o pc yi almalı miyim yani ps4 pro da 60fps verebilecekse witcher 3 fallout 4 ve yeni oyunlarda o zaman ps4 pro almayı düşüneceğim. Yardımcı olursanız sevinirim tek merak ettiğim ps4 pro da bahsettiğim oyunlar 1080p de 60 fps sabit verebilecek mi

Kafama taktım yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı