Çözüm Sony PSP brick

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Elime brick olmuş PSP 2004 geçti.
Neden brick oldu, hangi sürüm bilmiyorum ama tuş kombinasyonlarını yaptığımda(Home+R+Power veya Home+SELECT+START+ÜÇGEN+KARE+Power) işaretlediğim ışık yanıp alet kapanıyor
IMG_20240403_213043.jpg

Yardım edebilir misiniz?

Araştıracağım hocam eskiden bildiğim bilgilerin 20 katını biliyorum şu an. Zaman alır ama kurtarırız.

Hocam merhaba. İnternetten sipariş verdiğim hazır-oyun yüklü SD karttaki tüm oyunlar gözükmüyor diye yazılım atmayı denerken bricklediğim bir baba yadigarı pspm var. Tuş kombinasyonlarına tepki vermiyor. PSP E1004 street model sanırım. Ne yapmam gerektiği hakkında bir fikriniz var mı?

1714102508148.png

Merhabalar benimde bayadır uzun süredir elimde duran PSP E1004 model cihazım var. Geçenlerde görüp tekrar oynayasım geldi ama cihaz kaç yıldır çalışmıyor bozuktu. Önceden bir yetkiliye verip tamir ettirmek istemiştim ama PSP tamiri yapan hiçbir yer yok artık. Cihazım neden bozulduğunu hatırlıyorum, yaşım küçükken cihazın kendi şarj aleti yerine, girşleri aynı olan bir laptop şarjı takmıştım ve cihaz gitmişti. Bu cihaz şu anda kısa devreden mi gitmiş oluyor ya da brick olarak mı deniyor bilmiyorum. Fakat kısacası bu cihazı canlandırabilir miyim ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı