Hocam ne kadar zamandır bakıyorum bırak o fiyatı 10k altına düşmüyor.
Kabin bagajı dahil 9300 TL gidiş dönüş.
Hocam ne kadar zamandır bakıyorum bırak o fiyatı 10k altına düşmüyor.
Eki Görüntüle 2667331
Kabin bagajı dahil 9300 TL gidiş dönüş.
Skyscannerdan bakıyorum en ucuzlarına. Mytrip'te bu fiyata buldum. Dikkat etmek lazmı bazılarında kabin bagajı yok kayıtlı bagaj yok. Bu attıgım ucusta kabin bagajı var. Alt tarafı belgrada gidiyorsun komple valizle gitmenin bir manası yok.Hangi uygulama veya site hocam bu?
Skyscannerdan bakıyorum en ucuzlarına. Mytrip'te bu fiyata buldum. Dikkat etmek lazmı bazılarında kabin bagajı yok kayıtlı bagaj yok. Bu attıgım ucusta kabin bagajı var. Alt tarafı belgrada gidiyorsun komple valizle gitmenin bir manası yok.
Sizin bulduğunuz fiyata kayıtlı bagaj dahil olup olmadıgına da bakın. Gerçi bana kalsa bir çanta da yeter 3-4 gün için. Valiz bana gereksiz geliyor hem boşa yük. Kabin bagajı yeterli gibi eğer büyük bir alış-veriş yapmayacak iseniz.Onlara da dikkat ederim hocam sağ olun. Gitmeyi düşündüğümüz zamanlar bayram diye büyük ihtimalle fiyat 13-14 civarı eğer düşmezse bu fiyattan alacağız gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.