Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Merhabalar. Eğer PSP'niz var ise veya almayı düşünüyorsanız, bu rehberde anlatılanlardan faydalanabilirsiniz. Almak isteyenler veya kullananlara yardımı olur diye düşündüm. Öncelikle, "2018 yılında PSP alınır mı" düşüncesine olan yorumumu yapayım; Bence alınır. 100-200 TL arasına temiz PSP'ler...
Merhabalar. Eğer PSP'niz var ise veya almayı düşünüyorsanız, bu rehberde anlatılanlardan faydalanabilirsiniz. Almak isteyenler veya kullananlara yardımı olur diye düşündüm. Öncelikle, "2018 yılında PSP alınır mı" düşüncesine olan yorumumu yapayım; Bence alınır. 100-200 TL arasına temiz PSP'ler...
150 üzerine çıkmadan alınabilir. Oyun kütüphanesi geniş, emülatörler de eklenince neredeyse sonsuz oyun ortaya çıkıyor. Cihazdaki bana göre tek sorun analog çubuğunun çok dandik olması, dikkatli kullanılmaz ise gevşeyebiliyor. Bataryası da ortalama bir batarya ise 4-4,5 saat rahatlıkla gidiyor.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Attığınız linkte 2000-3000 serisi demiş. Demek ki 2. el veya yenilenmiş ürün satıyor. Edit : 2.el yazıyormuş. Ayıca 75 tane oyun 16 GB ye sığmaz bazı oyunları demo olarak koymuştur. Ayıca alıyorsanız 2000 veya 3000 serisi alın. E1004 serisi en son çıkan fakat çoğu özelliğin kısıldığı modeldir. 3004 3006 gibi modellere çok takılmayın sondaki rakam ülkeyi belirtiyor. 250-300 tl civarına temiz olarak bulabilirsiniz.