Sony Pulse 3D vs Razer kaira Pro PlayStation

casper04

Megapat
Daha fazla  
Merhaba PS5 için hangi kulaklığı tercih etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sony Pulse 3D vs Razer kaira Pro PlayStation.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 için kullanacağınızı düşündüğümüzde Razer Kaira daha entegre ve sağlam çalışır hocam.

PS5 için kullanacağınızı düşündüğümüzde Razer Kaira daha entegre ve sağlam çalışır hocam.
Evet ps5 için kullanacağım hocam. Şarj ve ses kalitesi çok iyi değil diyorlar yorumlara baktığımda birde bir forumda okudum adını söylemeyim, yabancı bir forum. Parazit yapıyormuş yani dualsense de uzaktan bu da uzaktan bazen takılı kalıyormuş düz gidip duruyormuş oyundaki karakter

Hocam hiç kullanmadım bir şey diyemeyeceğim ancak internette biraz araştırma yaptığımda farklı şekilde çözümler önermiş bazı kullanıcılar. Ama dilerseniz Sony Pulse'a da bir bakın derim.

Evet şarj ve ses kalitesi güzel değil ben parazit gibi bir durum yaşamadım PC'de kullanıyorum PS5'te nasıldır bilemiyorum bu arada mikrofon sesi kendinize iletiyor düzeltilebilir bir durum mu bilmiyorum Reddit'te cevap bekliyorum şu an.

O sorunu bende yaşadım hocam kulaklığın sağdaki tekerleği çevirirseniz sesin kendinize gelmediğini göreceksiniz, ben çok beğendim çok hoşuma gitti kulaklık.

O sorunu bende yaşadım hocam kulaklığın sağdaki tekerleği çevirirseniz sesin kendinize gelmediğini göreceksiniz, ben çok beğendim çok hoşuma gitti kulaklık.

Hocam evette ben aktif olarak Discord kullanıyorum o tekerleği en aşağıya kadar çekince sesim gitmiyor ki.

Bende memnunum kulaklıktan görünüş olarak falan mükemmel ses olarak çok güzel değil ama kafa ağrıtıyor ya ağırlığından dolayı 2-3 saatte illa bir çıkarırsın 2-3 dakika.

Sesiniz gider hocam, sadece siz duymazsınız kendi sesinizi yani yankılanmaz isterseniz bir deneyin. Bu arada tüm kulaküstü kulaklıklarda tabii çok üst düzey olanlar hariç o durum var malesef.

Sesiniz gider hocam, sadece siz duymazsınız kendi sesinizi yani yankılanmaz isterseniz bir deneyin. Bu arada tüm kulak üstü kulaklıklarda tabii çok üst düzey olanlar hariç o durum var maalesef.

Denedim hocam tekerleği en aşağıya kadar döndürdüm ses aşırı uzaktan geliyor mikrofonu ağzımın önüne kadar getirmem gerekiyor getirincede sesim bana gelmeye başlıyor mecbur iade edeceğim 3-5k güzel bir kulaklık önerir misiniz? Razer BlackShark V2 HyperSpeed düşünüyorum şu an.

Malesef, bunu kullandığım için başka önerebileceğim yok ama söylediğiniz kulaklık üzmezdir, hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…