Sony SVF1521PSTW iAtkos ML2 kurulum sorunu

ercanbaskil

Hectopat
Tüm technopat ailesine selamlar.,

iatkos ml2 kurulumunu gerçekleştiremiyorum. Sony SVF1521PSTW isimli bir bilgisayarım var uzun zamandır kurulum için uğraşıyorum bu işlemi ilk defa yapmıyorum. Evdeki diğer bilgisayarım masaüstü ve onda kurulu az çok bilgim var. Ama yapamadığım konu kurulum öncesi kodlar ile kurulum ekranını açıp kurulumu gerçekleştirebiliyorum.

Sonuç olarak hiçbir driver görmüyor sistem. Onun harici sadece güvenli modda çalıştırabiliyorum sistemi ve görev çubuğundaki apple sembolüne tıkladığımda bu mac hakkında yazısına tıkladığımda ekran kapanıp bir kaç komut gelip tekrar masa üstü geliyor o pencere açılmıyor. ML2 uefi desteği olmadığı için olabilir mi ? Sistemim uefi destekli, ben uefi ayarını legacy olarak değiştirip kurulum yapıyorum. Bir türlü üstesinden gelemedim yardımlarınızı bekliyorum.

Kısacası sistem özellikleri

• İntel i3 işlemci
  • 500 gb HDD
  • İntel HD4000 ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkur ederim Burak Bey ama bende Mavericks'de var. Onu yukleyince de ayni sey oluyor. Verdiginiz linktekini kurunca duzelir mi? Bir ozelligi mi var?

- - - Güncellendi - - -

Verdiginiz surumu indirip kurdum ayni problem. Baska bir yontem var mi yapabilecegim? Sadece guvenli modda aciliyor ve apple logosundaki bu Mac hakkinda yazisina tiklayinca ekran gidip, geliyor. Masaustunu gosteriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı