abdullahdemir Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 988 Çözümler 4 20 Temmuz 2023 #1 Bugüne kadar sorunsuz kullanıyordum, 1 yıldır televizyona takılı duruyor. Bugün bir film izleyeyim dedim, film klasörü yok. HDD'nin ışığı yanıp sönüyor. Nasıl çözebilirim, sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bugüne kadar sorunsuz kullanıyordum, 1 yıldır televizyona takılı duruyor. Bugün bir film izleyeyim dedim, film klasörü yok. HDD'nin ışığı yanıp sönüyor. Nasıl çözebilirim, sebebi nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
S SwindLer71 Hectopat Katılım 21 Kasım 2021 Mesajlar 118 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #2 Bilgisayarda çalışıyor mu hard disk. Artı 0 Eksi
KS KS abdullahdemir Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 988 Çözümler 4 21 Temmuz 2023 #3 Şimdi. SwindLer71 dedi: Bilgisayarda çalışıyor mu hard disk? Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayarda sorunsuz çalışıyormuş baktım şimdi, sorun televizyonda gibi. Artı 0 Eksi
Şimdi. SwindLer71 dedi: Bilgisayarda çalışıyor mu hard disk? Genişletmek için tıkla... Evet bilgisayarda sorunsuz çalışıyormuş baktım şimdi, sorun televizyonda gibi.