Sony Umutları Suya Düşürdü!

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Sony Umutları Suya Düşürdü! Sony resmi sitesindeki veriler, pek çok Xperia telefonun güncelleme almayacağını ortaya çıkardı. Google, Android cihazlar...
zhFDXyDlNA0

Daha fazlası...

Xperia-j-me 4.1.2 güncellemesi geldi ve telefon gitti arkadaş, kayıt defteri, sosyal site parolalarım, zornan dönürdüm kendine. Güncelleme gelmese iyi bütün verilerim yine kaybolar:D
Varmı SonyEricsson W810i telefonuma meydan okuyan?

Son düzenleme:
İlk kapıştırma benden
Telefonda eksta Uygulama ve bilgisayarda ektra Uygulama yüklenmeden telefondan bilgisayarını (bluetooth-la) Klavye ve faresini kontrol ede bilirmisin? Ben W810i da sorunsuz Kontrol ede biliyorum. Undergraund 2 bile oynamışım telefon klavyesinde.:ROFL: 1-0 benden:D

Son düzenleme:
Sürekli Sony öneren forumdaki bazı arkadaşların, aslında Sony'nin sandıkları kadar da muhteşem ötesi bir telefon üreticisi olmadığını anlamaları için iyi bir haber daha.

Hadi buyur bakalım, güncelleme en önemli şey. Hadi Amiral gemilerine güncelleme geldi diyelim, ama düşük model kullanan kullanıcılar ne yapsın?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı