Çözüldü Sony Vaio klavye ile bilgisayar açma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mustea

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın Power tuşu bozuk ve çok zor bir şekilde açılıyor. Sanırım BIOS'tan bir ayar ile klavye veya mouse ile bilgisayar açılabiliyormuş fakat bu bilgisayar ile 1 kere bile BIOS'a giremedim. Bir şekilde açılmıyor. Bunun başka bir yolu var mı veya BIOS'a nasıl girebilirim? Laptop Sony Vaio marka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eki Görüntüle 1354425

Hocam şöyle SS bırakayım. UEFI dediğiniz ayarlardan yeniden başlatıp çıkan menüden girme ise onu denedim o kısım bende çıkmıyor bu yüzden giremiyorum.

Videodaki gibi asist tuşu var mı sizde de?
Var ise buradaki gibi BIOS'a girebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bilgisayarımın Power tuşu bozuk ve çok zor bir şekilde açılıyor. Sanırım BIOS'tan bir ayar ile klavye veya mouse ile bilgisayar açılabiliyormuş fakat bu bilgisayar ile 1 kere bile BIOS'a giremedim. Bir şekilde açılmıyor. Bunun başka bir yolu var mı veya BIOS'a nasıl girebilirim? Laptop Sony Vaio marka.

Tam model verin bakalım.
BIOS'unuz UEFI ise Windows üzerindende BIOS'a girilebilir.
Ayrıca UEFI BIOS'lar çok hızlı boot ettiğinden BIOS tuşuna çok serii şekilde peş peşe basmanız lazım.

Tam model verin bakalım.
BIOS'unuz UEFI ise Windows üzerindende BIOS'a girilebilir.
Ayrıca UEFI BIOS'lar çok hızlı boot ettiğinden BIOS tuşuna çok serii şekilde peş peşe basmanız lazım.

1649517070485.png

Hocam şöyle SS bırakayım. UEFI dediğiniz ayarlardan yeniden başlatıp çıkan menüden girme ise onu denedim o kısım bende çıkmıyor bu yüzden giremiyorum.

Eki Görüntüle 1354425

Videodaki gibi asist tuşu var mı sizde de?
Var ise buradaki gibi BIOS'a girebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı