Sony Vaio "operating System not found" hatası

ismailoksz03

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde eski bir Sony Vaio var ancak hiçbir suretle USB Boot yok cihazda ve bir de hata var operating System not found. Çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herhangi bir işletim sistemi kurulu değil.
Bir flasha Windows 10 atıp yüklemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar sabit diski şimdi görüyor ama ntlrc eksik hatası var laptop da da enterasan tarafı USB Boot seçeneği yok bu konuyu daha önce başka biri daha açmış cevap verilmemiş uz SS atıyorum bakınız network Boot denedim o da olmadı bütün olay bu arkadaşlar teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 475
  • image.jpg
    image.jpg
    90,7 KB · Görüntüleme: 332
  • image.jpg
    image.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 308
  • image.jpg
    image.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 315
Biostan Windows'u boot etmeyi deneyebilirsin.

BIOS'tan Windows'u Boot etmeyi deneyebilirsin.

Bilgisayarda USB Boot seçeneği adına hiçbir şey yok 3 tane harddisk denedim ama sonuç sadece birinde ntclr eksik hatası aldım diğerlerinde ise malum hata ile karşılaştım USB gösterme imkanım yok m peki alakanız için teşekkür ederim tekrardan.
Herhangi bir işletim sistemi kurulu değil.
Bir flasha Windows 10 atıp yüklemenizi tavsiye ederim.

USB Boot olmadığını söylemiştim eski bir cihaz içinde IDE harddisk var bunu normal masaüstüne bağlayayım diye düşündüm ama bağlayamadım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı