Sony VAIO SVE14A2V1EB Windows 10 Sürücüsü

harun246

Hectopat
Cihazım: Sony VAIO SVE14A2V1EB model laptop.

Windows 10 kurulumu yaptım. Tüm driverları yükledim ancak resimdeki gibi 1 tanesi kaldı. Onu da yükledim fakat yeniden başlatsam da ünlem kaybolmuyor.

Donanım kimlikleri:
PCI\VEN_1180&DEV_E232&SUBSYS_9095104D&REV_04
PCI\VEN_1180&DEV_E232&SUBSYS_9095104D
PCI\VEN_1180&DEV_E232&CC_088000
PCI\VEN_1180&DEV_E232&CC_0880

Nasıl bir yol izlemeyelim yardımcı olabilecek var mı?

Bu arada Windows 8 kullanırken de aynı problem vardı yükseltme ile düzelmedi. Windows 8'de de yüklediğimde aynı problemi yaşıyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O aygıtın üstüne sağ tıklayın "Sürücüyü güncelleştir" e tıklayın "Güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara" ya tıklayın. Olmassa iobit driver booster veya driver pack solution ile güncelleyin. Eğer yine olmassa bilgisayarınızdaki bir aygıt bozulmuş demektir. İyi sosyaller :).

O aygıtın üstüne sağ tıklayın "Sürücüyü güncelleştir" e tıklayın "Güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara" ya tıklayın. Olmassa iobit driver booster veya driver pack solution ile güncelleyin. Eğer yine olmassa bilgisayarınızdaki bir aygıt bozulmuş demektir. İyi sosyaller :).
Tüm yolları denedim hocam ancak sonuca varamadım.
Sosyalde daha önceden açılmış bir konu. Bu linkten ulaşabilirsin.
Konuyu inceledim ancak bir sonuca ulaşamadığım için tekrar konu açma gereksinimi duydum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı