Çözüldü Sony Vaio Svf152a29w Mac Kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet doğru.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddiski MBR den GPT ye çevirdim şuan boot olmuyor windows cd si ile boot repair deneyeceğim. Usb bellekte MBR gözüküyor o sebeple UEFI boot edemiyorum.

Forumdaki gibi mbr den gpt ye çevirmeye çalıştım bilgisayarı fakat windows boot olmuyor boot bcd esik hatası alıyorum mac de kuramıyorum yardım lütfen.

Işletim sistemi bulunamadı hatası veriyor bu komutlardan sonra.

Malesef olmuyor macten windowsta ki dosyalarımı yedekleyip formatlayacağım komple 0 dan bir kurulum gerçekleştireceğim bu konuda sorularım mevcut.

1-Boot ayarlarında legacy yada uefi seçimi yapabiliyorum fakat ahci ayarları falan mevcut değil bu uefi desteklemediği anlamına mı geliyor anakartımın?

2-Boot menüsünden legacy ayarını uefi olarak değiştirdiğimde usb den boot edemiyorum bu mbr bir bilgisayarda oluşturulduğu için mi böyle yoksa kaçırdığım bir ayar mı var ?

3-Önce Windows mu yoksa mac mi kurmalıyım ?

Çözemediğim sorunlar.

1-İntel Hd4000 ekran kartı 4 mb sorunu
2-Harddisk üzerinden boot.
3-Samsung Note 2 telefonunmun içeriğine ulaşmak.

İlk olarak Mac kuracaksın. Kurulum ekranında Disk İzlencelerini aç ve diski 2 parçaya böl. Birinci bölüntüyü Mac için formatla. İkinci bölüntüye müdahele etme. Mac kurulumunu yaptıktan sonra Win kurulumunu 2.bölüntüye yaparsın.

Yanıtınız için teşekkürler. Diğer sorularım için bir fikriniz var mı yaşadığım sorunlar içinde çözümünüz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…