Sony VAIO SVS1313N9E model dizüstü bilgisayarıma başarılı bir şekilde Mojave 10.14.6 kurulumu gerçekleştirdim.
Sistem Özellikleri:
1-) İ5 3230M
2-) 8GB DDR3 1333Mhz
3-) Intel HD 4000
4-) WiFi Kartım: BCM94322HM8L
Kuruluma başlamadan önce sistemime uygun SMBIOS seçtim daha sonra onu config.plist olarak ayarladım ve kuruluma geçtim. Kurulum da bir kaç hata aldım ama hatırlamıyorum malesef.
Sistem kurulumu bittiğinde Mojave Intel HD 4000 ve WiFi'yi otomatik olarak tanımıştı herhangi bir tanıtma işlemi yapmadım. VoodoHDA ile sesi aktif ettiğim de ses kısıklığı sorunu vardı daha sonra onu kaldırıp Apple ALC ile kurulum yaptığım da seste sorunsuz bir şekilde çalıştı.
Daha sonra linkte ki rehberden yararlanarak DSDT dosyasını kendi dizüstü bilgisayarıma uygun şekilde yamaladım. Yamaladıktan sonra batarya ve Touch Bar sorunsuz çalışmaya başladı.
www.technopat.net
Sistem Özellikleri:
1-) İ5 3230M
2-) 8GB DDR3 1333Mhz
3-) Intel HD 4000
4-) WiFi Kartım: BCM94322HM8L
Kuruluma başlamadan önce sistemime uygun SMBIOS seçtim daha sonra onu config.plist olarak ayarladım ve kuruluma geçtim. Kurulum da bir kaç hata aldım ama hatırlamıyorum malesef.
Sistem kurulumu bittiğinde Mojave Intel HD 4000 ve WiFi'yi otomatik olarak tanımıştı herhangi bir tanıtma işlemi yapmadım. VoodoHDA ile sesi aktif ettiğim de ses kısıklığı sorunu vardı daha sonra onu kaldırıp Apple ALC ile kurulum yaptığım da seste sorunsuz bir şekilde çalıştı.
Daha sonra linkte ki rehberden yararlanarak DSDT dosyasını kendi dizüstü bilgisayarıma uygun şekilde yamaladım. Yamaladıktan sonra batarya ve Touch Bar sorunsuz çalışmaya başladı.
Laptop'lar için DSDT / SSDT Yamalamak
OS X işletim sistemini Laptop cihazlarımızda sorunsuzca kullanmak için en iyi yol DSDT / SSDT kullanmaktır. Bunun için çoğu zaman internet üzerinden sistemimize uygun olduğunu düşündüğümüz DSDT dosyalarını kullanıyoruz. Ancak bu dosyalar cihazımız için ne kadar uygun görünürlerse de, en ufak bir...
Son düzenleme: