Sony VAIO VGN-FW590FEB Mavericks'i kaldırır mı ?

Edıms Mobile

Megapat
Makaleler
3
Yer
Aydın Merkez
Daha fazla  
Meslek
PC EDİTÖR- Personel
Arkadaşlar uzun süredir Windows 8.1 pro kullaniyorum. Ancak hep mac ailesini merak etmişimdir. Ve kararımı verdim, eğer laptobum kaldıracaksa Mavericks'i kurmak istiyorum.

Sistem bilgilerim :

Sony vaıo VGN-FW590FEB serisi,
  • İntel centrino duo 2 işlemci, 2.53 GHz ,
  • 1gb ATI raedon hd 4650 ekran kartı
  • 4gb ram.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ekran kartım ne gibi sorunlar verebilir hocam ?

Ayrıca hocam şunu da belirtmek istiyorum ; wifi kartım uyumlu mu acaba ? Ve bunu nasıl öğrenicem ? Bazı arkadaşların wifi kartlarıyla alakalı sorunlar yaşadığını duydum.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar eğer kasma yapacaksa ve özellikle ekran kartım hiç çalışmayacaksa kurmaktan vazgeçicem. Ama gene de idare eder diyorsanız, kurmayı düşünüyorum. Photoshop CS6 kullanacağım, Xcode uygulamsınıda kullanacağım. İOS için Tweak ve App yazacağız. Bunun için sürekli soruyorum yanlış anlaşılmasın.

Şuanda dosyayı indiriyorum. Sabaha bitmiş olur. Umarım Recep abi'nin dediği sıkıntı başıma gelmez. Windows 8.1 pro'da sorunsuz çalışıyor, umarım bunda da çalışır.

Burak ALKAN : Hocam senin de bir görüşünü, fikrini almak isterim. Sistemim Windows 8.1'i öyle yada böyle iyi çalıştırıyor. Bu ekran kartı ile Battlefield 3 oyununu sorunsuz low ayarlarında oynuyorum. Üstelik işlemcim de okadar iyi değil. Yükleyeceğim Mavericks'te oyun yükleme gibi bir durum söz konusu olmayacak. İOS için tweak ve App geliştiricem.

Dosyayı indiriyorum. Ayrıca şunu belirtmek istiyorum : Mavericks 10.9.2 Sürümüne güncellenmiş. İndirme linki olsa güzel olur. Yoksa 10.9.1 üzerinden güncelleyebiliyormuyuz ?

Siz önce kurun, başarılı olduğunu bootlader'a göre ekran kartına çözüm arayacağız.

10.9.2 çıktı:

Mac OS X Mavericks 10.9 RAW İmajı

Teşekkür ederim hocam. 10.9.2 sürümünü indiriyorum, ayrıca elim de 10.9 sürümü de mevcut. USB'ye yeni yazdım daha. Önce kurup denesem mi ? Kararsız kaldım. 10.9.2 sürümünün de inmesi sabaha anca biter.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı