Sony Vaio Windows 8.1 laptopta mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 8.1

simwo

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Intel Hd Graphics
İşlemci
Intel (R) Pentium (R) CPU B960 @ 2.20 GHz 2.20 GHz
Sony Vaio Windows 8.1 laptopumda mavi ekran hatası aldım. Bu hatayı ilk kez birkaç ay önce Roblox adlı oyun oynarken karşılaşdım. Bilgisayarlardan çok anlamam ama mavi ekran meydana geldiğinde altta hata kodu- irql_not_less-or_requal yazılmışdı. Mavi ekran hatası oluyorken böyle bir sürüçle karşılaşdım-önce mavi ekran geldi 100'e kadar saydı ve daha sonra ekran karardı onun ardından bip bip diye sesler çımaya başladı laptoptan. Sonra laptop kendisini yeniden başlatdı. Ben ne zaman Roblox girsem bununla karşılaşıyorum. Belki başka oyunlarda da oluyordur ama bende sadece Roblox yüklü. Roblox'u silip tekrar yükledim ama yine sonuç aynı. Son çare olarak Technopat Sosyal'ı denemek istedim. Burdada işe yaramazsa format atacağım. İnşallah sorunum çözülür. Laptopumun anakartını, RAM"in özelliklerini vb. bilmiyorum ama umarım yardımcı olursunuz. İyi günler dilerim.

İşletim sisteminden dolayı olabilir zira Roblox, 8.1 desteğini kesti. Windows 10 yükleyin. LTSC 2019 önerimdir. Eğer yine olmazsa geri dönüş sağlayın. Çoğu kişi bu sorunu yaşıyor Ve çoğu Windows 8.1 kullanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı