Sony VGN-FE690p BIOS dosyası

CagAtladim

Femtopat
Arkadaşlar şimdi benim taaa eski zamanlardan kalan taş devrindende kalan diyebiliriz simdi ben bunun BIOS'unu guncellerken cannot read the System ınformation diye error aliyorum bana Sony VGN-FE690p icin BIOS dosyasi lazim ROM file olabilir. Neredeyse butun yontemleri denedim olmadi yardimci olur musunuz?

Şurayı denedin yeni Bios dosyası için mi?

Denedim amma yine de cannot read the System information hatasi aliyorum DOS ortaminda denedim kayit defteri ayarlarinida guncelledim yine de olmuyor benim eski bilgisayarlara merakim oldugu icin ugrasiyorum.
O zaman CMOS pilini değiştirip denemek ister misin? Sony'nin gerekli kendi programını da deneyebilirsin o zamana ait olan.

BIOS pili degistirilebilir degil. Amma pil calisiyor.Simdi bana bios rom fileni bulabilecek bir insan lazim olursa cok guzel olur

O zaman CMOS pilini değiştirip denemek ister misin? Sony'nin gerekli kendi programını da deneyebilirsin o zamana ait ola

O zaman CMOS pilini değiştirip denemek ister misin? Sony'nin gerekli kendi programını da deneyebilirsin o zamana ait olan.

BIOS pili degistirilebilir degil. Amma pil calisiyor.Simdi bana bios rom fileni bulabilecek bir insan lazim olursa cok guzel olur
Pil çalışıyorsa ok ama değiştirilebilir olmak "zorunda".

Şu anki BIOS ne kontrolet, WinPhlash ile yedekleme burada yazıyor, sonra aynı şekilde bu forumdaki arkadaşların yaptıklarını okuyup kendi insiyatifinde yapabilirsin eski sistemleri seviyorsan.

Ben formdaki biosu indiremedim rica etsem siz yapip paylasa bilirmisiniz
Foruma üye olmadıysan indiremezsin sanki. Zira BIOS'unu da sormuşum soruda, es geçmişsin cevaben, eh bende eski teknolojilerle ilgilenen birisinin tecrübe edinebileceği şeyleri engelleyip kendini geliştirmesine engel olmak istemeyen biriyim. Başarılar ve iyi eğlenceler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…