Sony WF-C500 TWS modeli nasıldır?

Metehan67

Kilopat
Katılım
29 Mayıs 2017
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba forum. Kulaklığım bozulduğu için yeni bir kulak içi kulaklık arayışı içine girdim. 5 yıldır aktif olarak kablolu Sony marka kulaklıklar kullandığım için yine gözüm Sony cephesine kaydı fakat sürekli jack arızası sebebi ile bu sefer Bluetooth modellere bakmak istedim ve başlıkta da belirttiğim üzere Sony WF-C500 modeli dikkatimi çekti. Ağırlıkta rock&metal olmak üzere günlük hayatta çok fazla müzik dinlemekteyim. Bu modeli deneyimlemiş arkadaşlar 900₺ fiyat bantlarında bu modeli önerirler mi? Bu fiyatlarda daha iyi bulduğunuz bir modeli de önerebilirsiniz.
 
Yaklaşık olarak 3 ay önce aldım fakat iade ettim. Sebebi ise ben genel itibari ile notebook kullanımı için almıştım ve notebook modelim eski olduğu için wifi kartı düzgün çalışmıyordu. Bu sebeple kulaklıkları bağladığım zaman parazitten başka bir şey duyulmuyordu. Bu sebepten iade ettim. Ses kalitesi Sony zaten bir şey demeye gerek yok. Oldukça net, pürüzsüz bir ses kalitesi var. Uygulama ve eq özelliği keza aynı şekilde öok güzel. Şarj süresi de oldukça iyi. Yani ortalama bir kullanımda 1 günü çok rahat çıkartıyorlar. Bass konusu zayıf geldi sadece onu da sürücü küçüklüğüne bağlıyorum.
Sonuç olarak almak isterseniz ve çok büyük bass beklentiniz yok ise öneririm kulaklığı.
 
WF-C500 ergonomisi güzel bir kulaklık. İlk aldığım da test ettim, hopladım zıpladım, kafamı salladım vs. düşmeyi bırak gevşeme hissi bile yaşamadım. Kulağa tam oturuyor ve hafifliği ile hiç rahatsızlık hissi vermiyor. Spor içinde gayet uygun olduğunu düşünüyorum. Duruşu ise parasına göre prestijli, kullanılan plastik adi hissiyat ve görünüm vermiyor ki zaten Sony'de adi bir marka değil. Duruşu ve ergonomisi oldukça iyi bir kulaklık idi kısaca.
 

Geri
Yukarı