Sony WH-CH510 incelemesi

İlk önce teknik özellikleriyle başlayalım.
Bluetooth 5.0 bu sayede sinyal gecikmesi düşüyor.
Tam şarjla 35 saat gitmesi 10 dakika şarjla ise 90 dakika müzik dinletmesi.
Type-C kullanılması.
Driver ve bass özelliği.
Şimdi kendi kullanımıma gelecek olursak oyun oynatır mı gecikme değerleri nasıl diye soracaklar için.
-Critical Ops oyununda denedim bazen gecikme olabiliyor ses kasılır ama sadece oyunsa amacınız kablolu kulaklık bakın derim.
Şimdi gelelim kalitesine bass sesleri mükemmel veriyor tuşlar bayağı bir büyük. Malzeme kalitesi olarak kulağımıza koyduğumuz pedler çok kaliteli JBL ezip geçiyor ayrıca büyük kafalılar içinde ideal.
Gelelim rakiplerine JBL 460BT çok daha iyi zaten bunu burada uzun uzun açıklamama gerek yok ch 510 pil ömürü 460 BT 2,5 kat daha fazla arıca JBL 460BT'nin cızırtı problemi var. Sony tarafında böyle bir şey yok.
Şimdi fiyatlarına bakalım en ucuz linkleri aşağıya bırakıyorum.

Artıları.

Pil ömrü.
Mekanik driverlar.
Fiyat.
Bass pürüszlüğü.

Eksileri.

Kulaklığın üzerinde yumuşatma yok.
Gecikme süresi bazen hissediliyor.

1610301724565.jpeg

Güzel bir inceleme olmuş. Görünüşü gayet sade ve hoş bir kulaklık. Pil ömrü de gayet iyi.

Ama hâlâ piyasada 350₺ fiyat bandında Q10'un rakipsiz olduğunu düşünüyorum. Görünüşten kaybediyor. Adam akıllı tasarım yapsalar yok satar.

CSGO gibi oyunlarda ses kasılmıyor bununla çok gecikmeli geliyor. Telefonda 1-2 dakika müziği durdurup devam ettiğimde ses kesik kesik gelmeye başlıyor kulaklığı kapatıp açmam gerekiyor. Bu sorunu bilgisayarda yaşamıyorum. Sarjı gerçekten çok uzun gidiyor, sadece telefonda kullanacaksanız sarj kablosunun yerini unutursunuz. Ses kalitesi ise orta şeker.

Özet geçmek gerekirse sağda solda toplu taşımada veya yürürken kullanacaklar için öneririm ben de.

CS:GO gibi oyunlarda ses kasılmıyor bununla çok gecikmeli geliyor. Telefonda 1-2 dakika müziği durdurup devam ettiğimde ses kesik kesik gelmeye başlıyor kulaklığı kapatıp açmam gerekiyor. Bu sorunu bilgisayarda yaşamıyorum. Sarjı gerçekten çok uzun gidiyor, sadece telefonda kullanacaksanız sarj kablosunun yerini unutursunuz. Ses kalitesi ise orta şeker.

Özet geçmek gerekirse sağda solda toplu taşımada veya yürürken kullanacaklar için öneririm ben de.

Orta şeker mi?😄😄

Kendi bütçesinde en iyisi değil. Anker Q10 şu an 299₺. Sony ile aynı.

Ses sistemlerinde Sony daha iyi ama bu da kaliteli yeni bir inceleme için iyi bir fikir.

Aklımda olan bir kulaklıktı ve fiyatını takip ediyordum sürekli.
319₺'den 379₺'ye bir anda fiyatı hoplatan Mediamarkt'a selam olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı