İlk önce teknik özellikleriyle başlayalım.
Bluetooth 5.0 bu sayede sinyal gecikmesi düşüyor.
Tam şarjla 35 saat gitmesi 10 dakika şarjla ise 90 dakika müzik dinletmesi.
Type-C kullanılması.
Driver ve bass özelliği.
Şimdi kendi kullanımıma gelecek olursak oyun oynatır mı gecikme değerleri nasıl diye soracaklar için.
-Critical Ops oyununda denedim bazen gecikme olabiliyor ses kasılır ama sadece oyunsa amacınız kablolu kulaklık bakın derim.
Şimdi gelelim kalitesine bass sesleri mükemmel veriyor tuşlar bayağı bir büyük. Malzeme kalitesi olarak kulağımıza koyduğumuz pedler çok kaliteli JBL ezip geçiyor ayrıca büyük kafalılar içinde ideal.
Gelelim rakiplerine JBL 460BT çok daha iyi zaten bunu burada uzun uzun açıklamama gerek yok ch 510 pil ömürü 460 BT 2,5 kat daha fazla arıca JBL 460BT'nin cızırtı problemi var. Sony tarafında böyle bir şey yok.
Şimdi fiyatlarına bakalım en ucuz linkleri aşağıya bırakıyorum.
www.akakce.com
Artıları.
Pil ömrü.
Mekanik driverlar.
Fiyat.
Bass pürüszlüğü.
Eksileri.
Kulaklığın üzerinde yumuşatma yok.
Gecikme süresi bazen hissediliyor.
Bluetooth 5.0 bu sayede sinyal gecikmesi düşüyor.
Tam şarjla 35 saat gitmesi 10 dakika şarjla ise 90 dakika müzik dinletmesi.
Type-C kullanılması.
Driver ve bass özelliği.
Şimdi kendi kullanımıma gelecek olursak oyun oynatır mı gecikme değerleri nasıl diye soracaklar için.
-Critical Ops oyununda denedim bazen gecikme olabiliyor ses kasılır ama sadece oyunsa amacınız kablolu kulaklık bakın derim.
Şimdi gelelim kalitesine bass sesleri mükemmel veriyor tuşlar bayağı bir büyük. Malzeme kalitesi olarak kulağımıza koyduğumuz pedler çok kaliteli JBL ezip geçiyor ayrıca büyük kafalılar içinde ideal.
Gelelim rakiplerine JBL 460BT çok daha iyi zaten bunu burada uzun uzun açıklamama gerek yok ch 510 pil ömürü 460 BT 2,5 kat daha fazla arıca JBL 460BT'nin cızırtı problemi var. Sony tarafında böyle bir şey yok.
Şimdi fiyatlarına bakalım en ucuz linkleri aşağıya bırakıyorum.
Sony Ch510 Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Sony Ch510 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Artıları.
Pil ömrü.
Mekanik driverlar.
Fiyat.
Bass pürüszlüğü.
Eksileri.
Kulaklığın üzerinde yumuşatma yok.
Gecikme süresi bazen hissediliyor.