Sony WH-CH510 vs JBL T560BT

BeecoV

Megapat
Merhabalar,

Başlıkta belirttiğim iki marka ve model arasında kaldım. Benim aradığım ve benim için önemli olan özellikler arasında pil süresi ve mikrofon kalitesi bulunmakta. Ses kalitesi haricinde tabii ki. Forumda JBL önermeyen çok kişi var. Ben de farklı markalara çıkmak istemiyorum. Bu iki model harici önerebileceğiniz Sony veya JBL markasının farklı modelleri varsa paylaşırsanız sevinirim. Dediğim gibi, mikrofon kalitesi benim için önemli.

Fiyat aralığımı belirtmem gerekirse 250-400₺ arası bir fiyat aralığım bulunmakta.

T500BT'de kronik dip ses sorunu var. Ondan uzak durun. T560BT'yi bilmiyorum.

Ergonomik olarak JBL bana bir tık daha önde geldi, batarya konusunda Sony önde. Tasarım olarak JBL'i daha çok beğendim. T560BT, sorunların düzelmiş hali deniyor. Eğer dip ses vs. sorunu çözüldüyse şans verilir mi?

510 kullanıyorum, bataryası iyi gidiyor ama çok rahat bir kulaklık değil. Benim gibi günlük 6-8 saat kullanıyorsanız memnun kalmayabilirsiniz.

dip ses vs. sorunu çözüldüyse şans verilir mi?
Açıkcası 400TL'lik bir BT kulaklıktan ses kalitesi pek bir şey bekleyemezsin.

Ben kablolu olan T500'ünü kullanmıştım. Şunları söyleyebilirim:
1) Malzeme kalitesi kötü değil.
2) Kulak pedleri kısa kullanımda (1-1.5 saat) rahat ettiriyor. Ancak kulağın üstüne oturan tip olduğundan dolayı bir süre sonra kulak kepçeni felç ediyor. Hergün saatlerce kullanacaksan kıpkırmızı kulağa hazır ol 🤣
3) Kafa bandı kişiden kişiye değişmekle beraber rahat değil. Örneğin benim kafam büyük sayılır. Üst taraftaki bant bir süre kullandıktan sonra tam kafamın ucuna değen tepe noktası canımı yakmaya başladı. 1 sene kadar kullandım. Sattığım zaman öyle bir raddeye gelmişti ki sattıktan 1 ay sonra bile oraya dokununca acıyordu. Tabii dediğim gibi bu kafa yapısına bağlı değişir. Denemeden bilemezsin.
Ergonomik olarak JBL bana bir tık daha önde geldi, batarya konusunda Sony önde. Tasarım olarak JBL'i daha çok beğendim. T560BT, sorunların düzelmiş hali deniyor. Eğer dip ses vs. sorunu çözüldüyse şans verilir mi?

Güzel denk geldi.

Son düzenleme:
Sony'de de görüşme esnasında ses yansıtma olayları vs. oluyormuş. Mikrofon benim için önemliyken böyle bir problem olması sorun olur. Başka önerebileceğiniz var mı?
510BT modeli nasıl sizce? Kronik problemleri var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı