Çözüldü Sony WH-CH510 Wi-Fi ile Bluetooth'u aynı anda kullanırken internet yavaşlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hasan Sangrento

Megapat
Sony WH-CH510 kulaklığımı kendi telefonumda kullanırken herhangi bir sıkıntısı yok ama bilgisayarım ile bağlarken, bilgisayarımdaki internet hızı acayip bir şekilde düşüyor ve kullanamayacak düzeye geliyorum. Modeme Ethernet kablosu taktığımda herhangi bir sıkıntısı yok yalnız kendi modemim iki duvar arkamda olduğu için Ethernet kablosu çekemiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aynı sorunu ben de yaşadım. Yaşıyorum. Henüz bir çözüm yok, ama sana bildiklerimi aktarayım. BT bağlantı bandı olarak 2.4 kullanıyor. Wi-Fi da bu bantta bağlantı gerçekleştiriyor. İkisi de aynı bantta olduğu için internette yavaşlama yaşanıyor. Bilgisayarında, telefonunda ve özellikle modeminde 5.0 GHz desteği varsa modem arayüzünden Wi-Fi bandını 5.0 GHz yaparak sorunu çözebilirsin. Benim modemim desteklemediği için denemedim ama tek çözüm şu anda bu olarak gözüküyor.
Aynı sorunu ben de yaşadım. Yaşıyorum. Henüz bir çözüm yok, ama sana bildiklerimi aktarayım. BT bağlantı bandı olarak 2.4 kullanıyor. Wi-Fi da bu bantta bağlantı gerçekleştiriyor. İkisi de aynı bantta olduğu için internette yavaşlama yaşanıyor. Bilgisayarında, telefonunda ve özellikle modeminde 5.0 GHz desteği varsa modem arayüzünden Wi-Fi bandını 5.0 GHz yaparak sorunu çözebilirsin. Benim modemim desteklemediği için denemedim ama tek çözüm şu anda bu olarak gözüküyor.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı