Sony WH-CH520 alınır mı?

1000 liraya çok JBL kulaklık alan görüyordum lisemde. Bu kulaklık da güzeldir. Oyuncu kulaklığı alacaksanız kesinlikle kablolu alın fakat müzik, sokakta takarım falan diye alacaksanız bence iyidir.

Yıllardır WH-CH510 kullanıyorum. Malzeme kalitesi JBL'e göre kötü. Gürültü engellemesi iyi değil. Ben performansa bakarım diyorsanız, performans olarak JBL'den çok daha iyi. Dip ses gibi saçma sapan sorunları yok.

Şahsen şarj süresi için almıştım. 36-40 saat falan gidiyor. 520'de bu süreyi 50 saate çıkarmışlar. Malzeme kalitesi 510 gibi dandik değilse alınır.

Ayrıca yukarıdaki hocam oyun oynanmaz demiş ama oyun da oynuyorum. Bütün cihazlarım BT 5 ve üzeri. Bilgisayarda BT 5.3 adaptörüm var. FPS oyunlarında bile gecikme yaşamıyorum. Düşük BT sürümlerinde gecikmeler yaşayabilirsiniz.

Yıllardır WH-CH510 kullanıyorum. Malzeme kalitesi JBL'e göre kötü. Gürültü engellemesi iyi değil. Ben performansa bakarım diyorsanız, performans olarak JBL'den çok daha iyi. Dip ses gibi saçma sapan sorunları yok.

Şahsen şarj süresi için almıştım. 36-40 saat falan gidiyor. 520'de bu süreyi 50 saate çıkarmışlar. Malzeme kalitesi 510 gibi dandik değilse alınır.

Ayrıca yukarıdaki hocam oyun oynanmaz demiş ama oyun da oynuyorum. Bütün cihazlarım BT 5 ve üzeri. Bilgisayarda BT 5.3 adaptörüm var. FPS oyunlarında bile gecikme yaşamıyorum. Düşük BT sürümlerinde gecikmeler yaşayabilirsiniz.
yok sadece sokakta evde müzik dinlemek için alıcam

Yeni aldım tavsiye ederim. Müzik kalitesi fiyatına göre bayağı iyi. Sadece kulaklık katlanmıyor ve yanında taşıma çantası gelmiyor. Onun dışında dip ses cızırtı kopma vs hiç sorunu yok. Çift cihaz ses desteğinde de sorun yaşamadım çok hızlı geçiş sağlıyor iki cihaz arasında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı