Sony Xperia E4G Root Atma

Mustafa Tanis

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Lise Öğrencisi
Merhaba arkadaşlar.
Yeni cihazım Xperia E4G için root düşünüyorum. Fakat pek bilgim yok. Atılışı hakkında iki- üç tane video izledim. Kolay bir işleme benziyor. Garanti gidiyor deniliyor fakat tam bir bilgi bulamadım ben. Beni aydınlatırsanız sevinirim. Atmak isteme sebebim dahili depolamanın yetersizliği.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herşeyi göze alarak giriştim fakat sonuç hüsran. Root failed hataları aldım hepsinde. Denediğim programlar:
Kingroot, kingo root, mobogenie3, iroot.
Hatta ilk denememde program adını hatırlamıyorum, trojan virüsü yemiştim. Zor bela kurtuldum. Daha sonra telefondan yapmaya çalışınca da olmayınca pes ettim.

beyler varsa odinle de atabılırım root dosyası varmı sizde e4g nin veya başka bir çözümle

ben baya arastırdım bu root yapmayıda derleme numarasını tam hatırlamıyorum ama A.2.31 den A.1.28 olması lazım buna düşürmeden root atılmıomus bnde dusurmeyı denedım ama olumsuz sonuc cıktı düşürmeden root atabılen varsa söylesın memnun olurum root atma programları bi işe yaramıo boş hafıza tuketıo :D

Merhaba, ilk olarak bilgisayara Kingo root programını indiriniz. Daha sonra telefonu usb kablosu yardımı ile bilgisayara bağlayın. Bunlardan önce bilgisayarda root programını çalıştırın. Program telefonu algıladıktan sonra cihaza uygun rootu kısa sürede atabiliyor. Ben bu şekilde yaptım ama 1 hafta sonra rootu tekrardan kaldırdım. Çünkü Xperia e4g cihazında pek roota gerek yok daha doğrusu düzgün bir program bile yok sadece link2sd ve Wifikill programı işe yaradığı onların dışındakiler gereksiz. Herhangi bir soru, anlamadığınız bir şey olursa haber verin.

O programı da denemiştim ben. Not supported gibi hatalar aldığımı hatırlıyorum. Downgrade yapmak gerekiyor sanırım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı