Sony Xperia E4g Alınabilir Mi?

caglarkuraner

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 500-600 TL bütçem var. Sony Xperia E4g'i inceledim biraz ve çok şık buldum. Kamera haricinde sağlam gibi duruyor. Sizce nasıl bir telefon? Önceden Nokia Lumia 520'ye sahiptim ama şurada da belirttiğim gibi bir hata aldım ve anakart değişimi olacak dendi. O yüzden bu tür hataları kolay kolay almayan bir telefon istiyorum. Sizce iyi midir bu? Alternatif olarak üstün gördükleriniz var mı bu fiyata? Ayrıca Zenfone'u önerecekleri daha şimdiden hissedebiliyorum, onun haricinde de önerileriniz olsun lütfen.

Zenfone 5 telefonumun 6 ay boyunca kırık ekran ile kullandım. Servis 275 TL istiyordu. 700TL'ye aldığım telefona 275 TL veremem kimse kusra bakmasın. Gerçekten telefonun ekranı kırıkken bile tam çalışıyordu dokunmatıği Gittim internetten 60TL'ye 1. sınıf LCD panel ve cam aldım. 40 TL'ye taktırdım. Şuan orjinalden farksız hatta neredeyse orjinal ekrandan daha iyi çalışıyor. O telefon iyidir arkadaşımda var kullanıyor oldukça memnun. Eğer bütçeni arttırabilirsen Zenfone 5 alabilirsin.

100 TL daha fazla vererek General Mobile 4G cihazına tercih edilebilir. Sunduğu 2 GB RAM ve yazılımsal olarak da arkasında Google desteği olması güncellemeleri en kısa sürede almanızı sağlayacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı