SONY XPERIA M5 Arıza

Doğukan Doğan

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler herkese, yaklaşık 1 ay önce Teknosa'dan aldığım Xperia M5 cihazımda aldıktan 2 gün sonra darbe, düşme almaksızın ekranında bir titreme meydana geldi. Teknosa'ya götürdüm orada bana mağazada bi işlem yapılmadığını telefonun servisi olan KVK'ya göndereceklerini belirttiler, ancak kendileri teslim ederse 10-15 iş günü ben kendim KVK'ya teslim edersem gün içinde telefonu kesin alabileceğimi söylediler ben de kendim götürdüm.Orada telefonumu teslim ettim yetkili arkadaşlar yapıldığı zaman bana mesaj geleceğini söylediler. Ben de Teknosa'nın ben teslim edersem gün içinde alabileceğimi söylediklerini belirttim. KVK elemanları bana böyle bir şeyin hiç olmadığını Teknosa'nın bunu uğraşmak istemedikleri için söylediklerini aynı zamanda bu durumda ilk ben olmadığımı belirttiler. Ertesi gün mesaj geldi ve telefonumu aldım sorunu merak edip sorduğumda ise "fabrika çıkışlı yazılım hatası" olduğunu belirttiler. Orada cihazı kontrol ettim sorun yoktu eve geldim aynı sorun tekrar yaşandı. Ertesi gün kutu içeriğiyle Teknosa'ya gidip cihazın değişmesini ya da iadesini talep ettim. 2 gün sonra cihazın yapıldığını mağazadan alabileceğimi belirten bir mesaj geldi ben talep etmediğim halde. Mağazaya gittiğimde cihazın diğer cihazlarla karşılaştırdıklarını ve hiçbir sorun olmadığını söylediler orada kontrol ettim fakat arıza hala vardı. Cevahir Teknosa şube sorumlusu ile görüştüm ve bana "biz sadece satıyoruz gerisi bizim sorumluluğumuzda değil" dedi. Ben de cihazı almadan Kaymakamlığa durumu anlattım ve şikayet ettim. Bugün ise evime Teknosa'dan posta geldi posta içeriği ise cihazı 6 ay içinde almazsam ürün sahibi olmaktan çıkıyormuşum ve cihazı daha alamıyormuşum. Bu konularda biraz cahilim ilk defa başıma geldiği için lütfen bir yol çizer misiniz bana ne yapmam gerekiyor? Şimdiden teşekkür ederim.

Bende de M5 vardı Sony'nin , para verseler gene almam. Ayrıca daha üstlerine git , hatta mahkeme kararı falan de. Babanla bir konuş belki o halledebilir. Benim telefon su geçirmişti iade almıştım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı