Sony Xperia M5 kapanma sorunu var mı ?

Daha fazla  
Xperia M5 güzel bir telefon. Özellikleri güzel. Telefonu alacağım fakat kapanma durumları hakkında sayfa sayfa yazı var. Kimisi güncelleme ile geçtiğini yazıyor kimisi güncellemeyle kapanmaya başladı falan diyor. Mesajları açıklayıcı yazarsanız daha iyi olur.

1 hafta önce aldım kullanıyorum kapanma sorunu olmadı hiç ama 5.1'e güncellemedim henüz.
ben yılbaşında aldım daha önce samsung s3mini kullandım şuan 5.1lollipop güncel sürüm kullanıyorum çok beğendim ilk zamanlar güncelleme gelmeden ısınma sorunu vardı yeni güncelleme ile düzeldi sony 6.0güncellemesi yayınlıcaktı 5.1yapmadan sonra neden erteleme oldu bilmiyorum bence al telefonu yalnız telefonu düşürme kasa çok narin batarya çıkmaz ayrıca kasayla bütün

ben yılbaşında aldım daha önce samsung s3mini kullandım şuan 5.1lollipop güncel sürüm kullanıyorum çok beğendim ilk zamanlar güncelleme gelmeden ısınma sorunu vardı yeni güncelleme ile düzeldi sony 6.0güncellemesi yayınlıcaktı 5.1yapmadan sonra neden erteleme oldu bilmiyorum bence al telefonu yalnız telefonu düşürme kasa çok narin batarya çıkmaz ayrıca kasayla bütün
Nereden almıştın ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı