- Makaleler
- 2
Zaten denemiştim onu da bir fayda etmedi. Sanırım ramden kaynaklanan bir sıkıntı. Çünkü oyun akıcıyken birden atıyor.Sd kartın eskiyse ondan da olabilir. Eğer yeterli hafıza varsa dahili hafızaya atıp deneyebilir misin?
Tamamdır sorunun çözümünü buldum. Dediğim gibi ram yetmiyordu, Ram Expender adlı bir uygulama ile SD kart'ın 1gb'tını rame çevirdim. Oyunu girdim, yarış da yaptım, atmıyor. Ama biraz kasıyor. Kasma sorunu olan arkadaşlar daha hızlı bir SD kart ve telefonu overclock ederek sorunu çözebilirler.
Yalnız GL to SD gibi uygulamalarla taşıdığınız uygulamaların SD karttaki OBB klasörünü ram eklerken seçerseniz uygulamalar çalışmaz. Seçerken alakasız bir kalsör seçiniz (Uygulama bir yere bir dosya atmak zorunda ben oluşturduğum bir alakasız klasörün içine attım). Ayrıca SD kartının minimum 6 Mb/s olması lazım. Benimki 7 Mb/s ve ona rağmen kasıyor ama düzeltmeye gerek yok çünkü zaten şubat ayında yurt dışından telefon almayı planlıyorum. Konuda yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.