M Mehmet Ali Gökbaş Decapat Katılım 15 Nisan 2019 Mesajlar 13 Çözümler 1 6 Ağustos 2019 #1 Sony Xperia Xa Ultra cihazıma bir türlü TWRP yükeleyemedim. İnternette tüm sitelere baktım neredeyse. Bootloader ve USB hata ayıklama açık. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2019
Sony Xperia Xa Ultra cihazıma bir türlü TWRP yükeleyemedim. İnternette tüm sitelere baktım neredeyse. Bootloader ve USB hata ayıklama açık.
asderferda Centipat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1 14 Şubat 2020 #2 HALA XA ULTRA KULLANIYORSAN BU ARŞİVE GEREKLİ TÜM DOSYALARI VE ANLATIMI YÜKLEDİM ROOT DA DAHİL... BİZZAT KENDİM KULLANIYORUM BUYUR XA-ULTRA-F32XX-TWRP.rar VE AYRICA BURDAKİ ANLATIMDAN DA YARARLANABİLİRSİN Sony XA Ultra [F32xx] twrp bootloop çözümü - Turkhackteam.org/net - Ethical Hacking & Cyber Security Platform Artı 0 Eksi
HALA XA ULTRA KULLANIYORSAN BU ARŞİVE GEREKLİ TÜM DOSYALARI VE ANLATIMI YÜKLEDİM ROOT DA DAHİL... BİZZAT KENDİM KULLANIYORUM BUYUR XA-ULTRA-F32XX-TWRP.rar VE AYRICA BURDAKİ ANLATIMDAN DA YARARLANABİLİRSİN Sony XA Ultra [F32xx] twrp bootloop çözümü - Turkhackteam.org/net - Ethical Hacking & Cyber Security Platform