Sony Xperia XA1 mi X mi?

Sizce hangisi?

• Sony Xperia XA1

Oy: 2 20,0%
  • Sony Xperia X

Oy: 8 80,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10

Gagetto

Hectopat
Daha fazla  
Telefonum arızalandıktan sonra yeni bir telefon almaya karar verdim. iPhoneden sonra Sony gibi bir markaya yönelmek istedim ve XA1 ile X arasında kaldım ve niye kaldım onu anlatayım.
XA1 2017 senesinde çıktı Mediatek işlemci olduğu için kimse önermiyor uzak durun diyorlar. Ama internette testlerine bakınca baya iyi stamina modu ile 1 günü rahat çıkarttığını gördüm. Oyunlarda ve menüde en ufak kasma yok. Kamerasıda gayet iyi. Ama arkası plastik.

X modeline gelirsek 2016 senesinde çıktı ve Snapdragon 650 işlemcisi var. Bataryaları ise XA1 2300, X 2600 mah. Testlere bakarsak nerdeyse bir-birinin aynısı. X modelinin ön tasarımı biraz hoşuma gitmedi ön tarafi biraz gri gibi. Ancak XA1 önü simsiyah ve çok hoşuma gitti. XA1 in arka kapağı plastik, X in ise metal.

Sizce hangisini seçmeliyim?
RAM'leri kameraları nerdeyse aynı ve X de parmak izi okuyucusu var.

IOS kullandıktan sonra bence IOS ile devam et derim. Ben de senin gibi düşünerekten Android'e geçtim ama bin pişmanım. Sony'den bence vazgeç üst model bir Iphone al.

Plastik kesinlikle ve kesinlikle alma. Gözün gibi bile baksan yarın hemen çiziliyor.

Bende XA1 var öneririm, Mediatek P20 cidden hiç sorun değil şu anlık telefonumda birkaç tane ağır oyun var ve kasma yapmıyor. 1 hafta önce aldım doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum, öneririm.

Hepinize yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Seçimim Sony Xperia X olacaktır ve önümüzdeki hafta alıcam. Sony xperia XA1 drop testlerine baktım ve çizilme testlerine baktım uzun kullanımda çok çizileceğinden vazgeçtim. Hepinize teşekkür ederim. Xiaomi gibi bilinmedik markalardan uzak durmak isterim.

En azından garanti konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…