Sony Xperia XZ Alınır mı ?

GhettoBeatZ

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an da Xperia XZ alınır mı? Bütçem 2500 TL. Başka bir öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
XZ güzel cihaz fakat vatan gece indiriminde bazen S7 Edge 2500 TL'ye kadar düşüyor. Bence XZ'den daha mantıklı bir seçim olur.
İthalatçı garantili olarak ise One Plus 5 bence XZ'den daha mantıklı bir seçenek olur.

Kamera ve performans odaklı bir telefon arıyorum saydığınız telefonların XZ'den tek farkı 4GB olması. XZ kamera olarak daha önde gözüküyor. İşlemci olarak da hemen hemen aynılar.

Huawei p10 ile p10 light arasında cidden donanım,kamera,ekran kalitesi çok fark var. Anlauacağınız kırpılmış model Sony Xperia XZ kullandım. Güzel telefon performans güzel fakat hoparlör sesi diğer telefonlara göre daha az çıkıyor. Suya karşı dayanıklığı olduğu için böyle bir durum var. Günümüz telefonlarında 6GB hatta 8GB RAM görmeye başladık. Sony Xperia XZ'ye 3GB RAM koymakla bence hata yaptı benim görüşüm. Bence Huawei P10, ZTE Axon 7, Samsung S7 ithalat garantili düşünürsen Xiaomi MI6 öneririm. Bahsettiğim telefonlar seni üzmeyecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…