Sony Xperia XZ Alınır mı ?

Kendim karar vermek için hazırlamıştım belki işine yarar: (Hala karar tam veremedim ama OP5'e çok yakınım)

karşılaştırma.png

Dayanıklılıkta su yazıyor o su sıçramalarına karşı dayanıklılık. Yine de testlerde suya sokuyorlar bir sorun çıkmıyor.

Kendim karar vermek için hazırlamıştım belki işine yarar: (Hala karar tam veremedim ama OP5'e çok yakınım)

Eki Görüntüle 252753

Dayanıklılıkta su yazıyor o su sıçramalarına karşı dayanıklılık. Yine de testlerde suya sokuyorlar bir sorun çıkmıyor.
Mate 9 mu 8 saat ekran açık veriyormuş?:D
Kirin 960 ağır yük altında haldır huldur güç çekiyor.:D P10 Plus'da da ısınma problemlerinden söz ediliyor onda da Kirin 960 var.

4000Mah pil ve Full HD ekran ile kaç saat olmasını beklerdiniz?
Mate 9'un kullanıcı deneyimi ile ilgili bir video izliyorum. Adam 7-8 saat ekran süresi beklerken 5-6 saatin üstüne çok çıkamıyorum diyor. Başka bir forumda 3600 mah pil, 2K ekran ve Exynos 8890 ile 7 saati aşan ekran açık süresi alıyor S7 Edge kullanıcıları. Mate 9'un kirin 960 işlemcisi çok güç çekiyor.

Mate 9'un kullanıcı deneyimi ile ilgili bir video izliyorum. Adam 7-8 saat ekran süresi beklerken 5-6 saatin üstüne çok çıkamıyorum diyor. Başka bir forumda 3600 mah pil, 2K ekran ve Exynos 8890 ile 7 saati aşan ekran açık süresi alıyor S7 Edge kullanıcıları. Mate 9'un kirin 960 işlemcisi çok güç çekiyor.

Öncelikle testin nasıl yapıldığı çok önemli. Tam parlaklık yapılıyorsa bu hem günlük kullanımı yansıtmaz hem de Samsung cihazlar tam parlaklığa manuel geçişe izin vermiyor. Bunun yanında Amoled ekran zaten az güç harcıyor birde karanlık bir tema tercih edildiyse iyice az güç harcar. Huawei cihazları boşta kullanımda çok az pil harcayarak da tasarruf sağlıyor.

Yani S7 ile karşılaştırmak veya test sonuçlarına vs. bakmak mantıklı değil. Ben doğrudan bu telefonu alıp kullanan kişilerin günlük kullanımda aldığı sürelere bakıyorum.

Öncelikle testin nasıl yapıldığı çok önemli. Tam parlaklık yapılıyorsa bu hem günlük kullanımı yansıtmaz hem de Samsung cihazlar tam parlaklığa manuel geçişe izin vermiyor. Bunun yanında Amoled ekran zaten az güç harcıyor birde karanlık bir tema tercih edildiyse iyice az güç harcar. Huawei cihazları boşta kullanımda çok az pil harcayarak da tasarruf sağlıyor.

Yani S7 ile karşılaştırmak veya test sonuçlarına vs. bakmak mantıklı değil. Ben doğrudan bu telefonu alıp kullanan kişilerin günlük kullanımda aldığı sürelere bakıyorum.
İzlediğim videodaki arkadaş cihazın parlaklığı otomatik modda iken yaşadığı 15 günlük deneyimi anlatıyor. Buraya başka kanalların videosunu atmak yasak mı bilmiyorum. Bilen birisi yasak olup olmadığını söylerse atabilirim.

@Murat Burç yasak değil, atabilirsiniz.
Buyrun izleyin. Ben mesela P10 Plus hariç (hatta onu bile çok beğenmiyorum.) hiçbir Huawei cihazın gece çekimini beğenmiyorum. Asla bir Samsung S7 veya S8 değil. Ona bile değinilmiş.
Not: Bence OnePlus 5'in de gece çekimi S7 veya S8 ile kesinlikle yarışamaz. OP5'in çektiği bir çok gece fotoğrafı gördüm. OIS kesinlikle çok etkili. Ayrıca S8 ve S7'nin Pixelleri daha büyük.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı