Sony Xperia XZ Alınır mı ?

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan. Kesinlikle çok memnun edecek doğru tercihi almışın. ROM'larla ilgin varsa bu telefonun çok uzun desteği olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yorumlarına güvendiğim çoğu editör, kamera konusunda da bilgili insanların da çoğu zaten S8'in daha başarılı olduğunu söylüyor. Zaten bütün amiral gemisi modeller iyi fotoğraf çekiyor.

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan. Kesinlikle çok memnun edecek doğru tercihi almışın. ROM'larla ilgin varsa bu telefonun çok uzun desteği olur.

ROM'lara ilgim güncelleme alamadığım veya sorunlar yaşadığım yerde başlıyor Bakalım başta stok yazılım kullanırım ama ileride neden olmasın.

Yorumlarına güvendiğim çoğu editör, kamera konusunda da bilgili insanların da çoğu zaten S8'in daha başarılı olduğunu söylüyor. Zaten bütün amiral gemisi modeller iyi fotoğraf çekiyor.

S8'in fiyatı çok yüksek hocam yoksa zaten tasarımı yeter

Son düzenleyen: Moderatör:
2017 modellerden bahsettim o yüzden Iphone yok zaten. Keza OP5 ile de MI6 resmi olarak ülkemizde yok onları saymıyorum o yüzden. Yoksa yurt dışında birçok model var. P10 Plus modelinde fiyatı çok yüksek zaten. P10 modelini beğeniyorum biraz ancak söylediğim 3 modelle de yarışacak seviyede iyi değil.

@GhettoBeatZ OnePlus 5 elime ulaştı. Hepsiburadadan aynı gün teslimat şeklinde aldım. İlk izlenimlerime göre harika telefon. Ekranı çok canlı. Elime iPhone 7 de aldım emin ol incelemelerde söyledikleri gibi bir benzerlik yok. Tasarımı özgün duruyor. İnceliği harika, ekranı hem çok canlı hemde Amoled sayesinde kasa gövde oranı çok daha yüksek duruyor. Hafif bir cihaz, mate 9 gibi değil.

Hızlı şarjı denedim gerçekten anlattıkları kadar var. Portre modunu akşam olduğu için düşük ışıkta deneyebildim çok verimli değildi ama ön kamerasını çok beğendim. Pil performansı hakkında da uzun süreli kullanım yapmadan bir şey söyleyemem. Performans konusu zaten bariz ama tekrarlayayım. Aşırı akıcı, hiç bir uygulama vs. çökmedi şuana kadar. Ekran boyutu hem tek el hem çift el için uygun yani tam ideal boyut bence.

Zaten android tarafında en güçlü ve en hızlı telefon arayüzüyle de çok akıcı. Yeniden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…