Sony Xperia Z1 vs M4 Aqua vs C4 vs HTC Desire 626 vs 816?

Hangi Telefonu Almalıyım?

• Sony Xperia Z1

Oy: 2 7,7%
  • Sony Xperia M4 Aqua

Oy: 18 69,2%
  • HTC Desire 626

Oy: 2 7,7%
  • HTC Desire 816

Oy: 1 3,8%
  • Sony Xperia C4 (Bütçemi aşmazsa )

Oy: 4 15,4%

• Oy verenlerin toplamı
    26
Mert M5 teknosa da satışa çıkmış kardeşim. Bir uğra istersen. Kaçırma bence bana nasip olmadı bari sen al.

Mert M5 teknosa da satışa çıkmış kardeşim. Bir uğra istersen. Kaçırma bence bana nasip olmadı bari sen al.
Sağ ol kardeşim Teknosa'da taksit seçeneği var mı? Varsa nasıl?

Teknosa da yok galiba ama Vatan Bilgisayar da var. Reklamlarda tanıtımı yapılıyordu.
Taksit seçeneği yoksa alamam ama Vatan'da varsa zor bir ihtimal de olsa belki sınırları zorlayabilirim.

Taksit seçeneği yoksa alamam ama Vatan'da varsa zor bir ihtimal de olsa belki sınırları zorlayabilirim.
Geçen hafta reklamlarda tanıtımı yapılıyordu. Cep telefonları peşin fiyatına taksitle diye. Şuan internette baktım taksit seçeneği yok. Hafta sonları işleme koyuyor olabilirler. Gidip sormak lazım.

Geçen hafta reklamlarda tanıtımı yapılıyordu. Cep telefonları peşin fiyatına taksitle diye. Şuan internette baktım taksit seçeneği yok. Hafta sonları işleme koyuyor olabilirler. Gidip sormak lazım.
Anasayfasında gözüküyor 9 taksit seçeneği. Ama 1500'e kadar çıkabilir miyim bilmem.

Anasayfasında gözüküyor 9 taksit seçeneği. Ama 1500'e kadar çıkabilir miyim bilmem.
Bence zorla uzun süre kullanırsın M5'i. 4-5 ay sonra fiyatı düşerse bende alırım. Satarım M4'ü üstüne eklerim.

Telefonlarda taksit şöyle var arkadaşlar. Bildiğiniz üzere gereksiz telefon değişimi ve alımını önlemek için telefonlarda taksit kaldırıldı. Bu durumda bankalar şöyle bir şey yapıyor örneğin Paraf kartından peşin çekiyorsun telefonun parasını ardından Paraf müşteri hizmetlerini arayıp üstüne fark verip 6 ay veya 9 ay taksite bölüyorlar. Bunun karşılığı olarak bir ücret alıyorlar. Ben 2 tane Zenfone 5 aldım, 700 TL 9 aya bölme işlemi için 56 TL gibi bir masraf aldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…